- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.061
Aminnn canım benim aminnnn hadi insAllah sağlıkla ilerler bizlerede dua etValla yumurtlama testi kırmızı kalın cıktı adetten sonraki günler ama pik olduğuna emin olamadım çok koyu değildi. Sonra birden inceldi işte 5 gündür de hep pik çok saol kuzum ya valla derler ya beklemediğin anda olur imkansız daha yeni yumurtladım diyorum olsa da gebelikte cıkmaz diyorum meğer önceden olmuş rabbim utandırmasın
Yok kuzum nerdeyse siyah olcak çok koyuHiç tamamen silinmedi demi sen hep yatın işte örnek valla
Yok kuzum nerdeyse siyah olcak çok koyu
Yok canım piklerden önce diyorum cızgi hep vardı ama tam pik degıldı demiYok kuzum nerdeyse siyah olcak çok koyu
Üsttekiler çok daha koyu hepsi beklediği için silinmiş halleri bu
12 13 günden sonra pik görmeye baslamıssın
Çokkkkk aminnAminnn canım benim aminnnn hadi insAllah sağlıkla ilerler bizlerede dua et
Öncekiler silikleşti bir ara bak12 13 günden sonra pik görmeye baslamıssın
Aynen canım hayırlısı artikkkYeme içme mühimilişki de bakımından da iyi oluyo evde olmak
Benim de bu ay belirgin dogru durust silinmedi ondan soruyom 15 inde belirmeye baslamıs geri zaten 21 koyuydu 22 tam pik demiÖncekiler silikleşti bir ara bakEki Görüntüle 2992940
Evet canım siz piki bekleyin bence bak benimkiler hep silikmiş sonrasıBenim de bu ay belirgin dogru durust silinmedi ondan soruyom 15 inde belirmeye baslamıs geri zaten 21 koyuydu 22 tam pik demi
Aksam versen 2 saat içinde cıkıyor ama özel hastaneye verirsen devlette Almanya'da biliyorlar ama hastayım gebelik süohem var ilaç da alamadım beta baktırmak istiyorum dersen acilden verebilirsin anca kan devlette deYa kızlar bu arada sağlık ocağına gittim test sabah 10 da en geç dediler gitmiş kanlar yaptıramadım geldim eşime süpriz yapcam dedim test pozitif dedim o normal gebelik testiyse pozitiftir olmasa kolay kolay çıkmaz dedi yarın da hafta sonu eşim gelince akşam kan versek bi yere test edilir mi hastanede?
Canım birde ayın 5 olan vardı onuda atar mısın birde son adet ne zamandi beklenen adet neydi şimdiÖncekiler silikleşti bir ara bakEki Görüntüle 2992940
Evet canım çizgilerin güzel valla içimde umut var ya olcak gibiBenim yaptıgım ovulasyon testleri yumurtlamadan sonra benim hiç tam anlamıyla silinmedi 16 su yaptığım ve bugun yaptığım pik olcak gıbı koyu ama hep belirgindi bakalım bu ay bana ne olcak
13. Günün aslında yumurtlama sonrası ,8 gün progestan artmış hali ümitlendim Allah büyük ,
Son adet 27 aralık canm atiyimCanım birde ayın 5 olan vardı onuda atar mısın birde son adet ne zamandi beklenen adet neydi şimdi
Ama bu gece 4 saat pik oldu galiba sonra 6 sı yok olduSon adet 27 aralık canm atiyimEki Görüntüle 2992948