- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.881
Bugun benimki bundan silik ciktiAl kız çöpten çıkardımEki Görüntüle 2992516
Bu resmen pik. Bir ayda kaç kez yumurtlanir ya. Kafam karıştı. Testler bizle dalga geçiyor. Bence yediğimiz şeylerin etkisi olduğunu düşünüyorum. Ph seviyesine göre dalgalanıyorKız yok dünkü testim çok daha koyuydu beklemiş hali bu Eki Görüntüle 2992518
Atsana canım silik cıktı dediğiniBugun benimki bundan silik cikti
Ay ne bilim ya bu teste çok güvenmek istemiyorum sonuçta lh ama bu şekilde öğrenenler var canikom bakalım nasip yani yada tekrar pik olacağım ne bilimBence sen de de var bi sey
Resmen hayaletAtsana canım silik cıktı dediğini
Vala canım hiç biz bunlara aldanmayalim adete kadar ümit var takılma hayalet mayalet kim başlattı bu LH testinle hamilelik heee deyin bı bakalım kafayı yedik gurupcaResmen hayalet
Ya ben bir kere yaptim baktim koyu heveslendim devam ettim. Catlamq sonrasi bile bu kadar silik degildi. Zaten bu şekilde ogrenilse herkes lh testine devam ederdi . Kendi tezimi çürüttüm resmenVala canım hiç biz bunlara aldanmayalim adete kadar ümit var takılma hayalet mayalet kim başlattı bu LH testinle hamilelik heee deyin bı bakalım kafayı yedik gurupca
İşte bizde öyle bende ilk defa sonrasında devam ettim bırakamıyorum ayyy şimdi son iki testim kaldı zaten afete da 7. 8 gün kaldı ne bilim insAllah emeklerimiz bosa gitmez canım ya heves ediyoruz baksana bizim gurup lh testinden sınavı geçecek insAllah batlar geçsin deYa ben bir kere yaptim baktim koyu heveslendim devam ettim. Catlamq sonrasi bile bu kadar silik degildi. Zaten bu şekilde ogrenilse herkes lh testine devam ederdi . Kendi tezimi çürüttüm resmen
Uc bes gune hcg ye baslayacam o daha zevkliİşte bizde öyle bende ilk defa sonrasında devam ettim bırakamıyorum ayyy şimdi son iki testim kaldı zaten afete da 7. 8 gün kaldı ne bilim insAllah emeklerimiz bosa gitmez canım ya heves ediyoruz baksana bizim gurup lh testinden sınavı geçecek insAllah batlar geçsin de
Oyyyy o beni zaten mahvetti iki aydır bir silik çizgidir gittik hep adet oldumUc bes gune hcg ye baslayacam o daha zevkli
Canimm baya koyu ama gerçekten insan bişey diyemiyor ins gebeliktendir kaçıncı gundesinBuda benim şimdi yaptığım bozuk dediniz diğerine bu sağlam di ne demek oluyor ya ay kafayı yedim hakikaten heeeeEki Görüntüle 2992563
İlk an ki fotoğrafı silmişim canım ya bulamadım tabi bu beklemiş hali pikten bir gün öncesi gibiydi ikinci çizgiCanim bu test hemen çıktığında nasıldı..zaten bu kadar koyu olan bugün silik cikmiaz. Yada yumurtladin
Ben yapmıyorum artıkKiz hakikaten biz yeniden mi yumurtluyoruz canikom ya bende yaptım az evvel attım bakın hi nedir @maviss_34OKYANUS302 bgm21 E Emine1990
Valla ya yumurtalık yada bilmiyorum idrarımız bozulduBugun benimki bundan silik cikti
He valla oda bize denk geliyorBu resmen pik. Bir ayda kaç kez yumurtlanir ya. Kafam karıştı. Testler bizle dalga geçiyor. Bence yediğimiz şeylerin etkisi olduğunu düşünüyorum. Ph seviyesine göre dalgalanıyor
Ben hepimiz böyle bir gaza geldik zatenVala canım hiç biz bunlara aldanmayalim adete kadar ümit var takılma hayalet mayalet kim başlattı bu LH testinle hamilelik heee deyin bı bakalım kafayı yedik gurupca
7. Gün canim bakalım 28 bat olacak hayirlisiysa olsun canım bakalımCanimm baya koyu ama gerçekten insan bişey diyemiyor ins gebeliktendir kaçıncı gundesin
Ayyy sorma yasa vallahi yap yap bi hal olduk heBen hepimiz böyle bir gaza geldik zaten