Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala canım hiç biz bunlara aldanmayalim adete kadar ümit var takılma hayalet mayalet kim başlattı bu LH testinle hamilelik heee deyin bı bakalım kafayı yedik gurupca
Ya ben bir kere yaptim baktim koyu heveslendim devam ettim. Catlamq sonrasi bile bu kadar silik degildi. Zaten bu şekilde ogrenilse herkes lh testine devam ederdi . Kendi tezimi çürüttüm resmen

Ya ben bir kere yaptim baktim koyu heveslendim devam ettim. Catlamq sonrasi bile bu kadar silik degildi. Zaten bu şekilde ogrenilse herkes lh testine devam ederdi . Kendi tezimi çürüttüm resmen
İşte bizde öyle bende ilk defa sonrasında devam ettim bırakamıyorum ayyy şimdi son iki testim kaldı zaten afete da 7. 8 gün kaldı ne bilim insAllah emeklerimiz bosa gitmez canım ya heves ediyoruz baksana bizim gurup lh testinden sınavı geçecek insAllah batlar geçsin de

Uc bes gune hcg ye baslayacam o daha zevkli

Bu resmen pik. Bir ayda kaç kez yumurtlanir ya. Kafam karıştı. Testler bizle dalga geçiyor. Bence yediğimiz şeylerin etkisi olduğunu düşünüyorum. Ph seviyesine göre dalgalanıyor
He valla oda bize denk geliyor ben adet gününe kadar test yapmayı bırakıyorum testler zaten pahalı bide boşuna gidiyor üzülüyorum zaten dün pik gibi çıktı bugün silik çıkınca yıkıldım ama ayaktayım modundayım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…