- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.901
Olana kadar bekle bakalım canını sıkma tesekkur ederim bu arada silik de olsa attığın içinResmen hayalet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olana kadar bekle bakalım canını sıkma tesekkur ederim bu arada silik de olsa attığın içinResmen hayalet
Dediğim dogru progesteron hormonu pik yaptığında testler kızarıyo canım ben artık söktüm bundan sonra devam edersen 10 güne kadar hala koyuysa ümit var7. Gün canim bakalım 28 bat olacak hayirlisiysa olsun canım bakalım
O zaman son iki testi yapmim ben 3 gün sonra yapım dime zaten adet yaklaşıyor kızDediğim dogru progesteron hormonu pik yaptığında testler kızarıyo canım ben artık söktüm bundan sonra devam edersen 10 güne kadar hala koyuysa ümit var
Yarın dur 9 ve 10 günü kullanO zaman son iki testi yapmim ben 3 gün sonra yapım dime zaten adet yaklaşıyor kız
İyi ettin canikom bizim gurupta sende normalinde yani kim çıkarmış bunu başımızaBu arada bu lh işini ben baslattım esarp
Kız bide ben başlattım diyor yaktın biziBu arada bu lh işini ben baslattım esarp
Tmm canimYarın dur 9 ve 10 günü kullan
Merak işte Boyle bısey ama kanıtladım bazı seyleri bakalımKız bide ben başlattım diyor yaktın bizi
Ee hani senin ovülasyon testlerin nerede senin bat ne zamandı ?Merak işte Boyle bısey ama kanıtladım bazı seyleri bakalım
Ben hep atıyodum ama kızdılar ben de yapmayacam dedim atmıyorum ondan aynı batlar 27 Ocak canımEe hani senin ovülasyon testlerin nerede senin bat ne zamandı ?
Belkide mantar degil sadece enfeksiyon vardir canim evet sirkeli su cok iyi geliyo bende denemistimİdrar tahlilide verdim az enfeksiyon var dedi yani mantarı farketmedimi acaba doktor sirkeli suyla yıkamayla şuan daha rahatım
Nasılsın canım ne yapıyosunBelkide mantar degil sadece enfeksiyon vardir canim evet sirkeli su cok iyi geliyo bende denemistim
Sana kızdılar sende bize gaz verdin benimde 28 ocak inşallah hepimiz gebelik testimizin çift çizgilerini paylaşırızBen hep atıyodum ama kızdılar ben de yapmayacam dedim atmıyorum ondan aynı batlar 27 Ocak canım
Valla gaz vermedim haşa insallah az kaldı surda ne kaldı kiSana kızdılar sende bize gaz verdin benimde 28 ocak inşallah hepimiz gebelik testimizin çift çizgilerini paylaşırız
Iyiyim canim 2 gundur islerim yogun o yuzden pek giremiyorum sizde ne var ne yok az kaldi batlara bakalm heyecan doruktaNasılsın canım ne yapıyosun
Öyle canım benim valla iyi kötü geçiyo bi sekıldeIyiyim canim 2 gundur islerim yogun o yuzden pek giremiyorum sizde ne var ne yok az kaldi batlara bakalm heyecan dorukta
Vermişler testleri kargoya insallah cabuk gelir hassas baya prodiktör early 2.5 degeri algılıyo ondan da pahalıSana kızdılar sende bize gaz verdin benimde 28 ocak inşallah hepimiz gebelik testimizin çift çizgilerini paylaşırız
Hemen mi test yapıcaksın ?Vermişler testleri kargoya insallah cabuk gelir hassas baya prodiktör early 2.5 degeri algılıyo ondan da pahalı
Sen gebelik testimi siparis verdin canimVermişler testleri kargoya insallah cabuk gelir hassas baya prodiktör early 2.5 degeri algılıyo ondan da pahalı