- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.921
Prodiktör early verdim canım o hassas baya da 3 lü aldırdım eşime zaten hafta sonundan sonra anca gelir elimeSen gebelik testimi siparis verdin canim
Aynen canim hadi bakalim hayirlsii senin 27 ydi dimi bat ne zaman basliycaksin yapmayaProdiktör early verdim canım o hassas baya da 3 lü aldırdım eşime zaten hafta sonundan sonra anca gelir elime
Yok hemen yapmıycam gelecegını hemen zannetmiyorum hafta sonu var arada getirmezler herhaldeHemen mi test yapıcaksın ?
Cumartesi günü gelebilir canım Pazar da test yapabilirsin zaten adetine 4 gün kalmış oluyorYok hemen yapmıycam gelecegını hemen zannetmiyorum hafta sonu var arada getirmezler herhalde
İlk prodiktörle yapmak istiyorum bakalım hele gelsinCumartesi günü gelebilir canım Pazar da test yapabilirsin zaten adetine 4 gün kalmış oluyor
Olabilir canım çok sağol cevapların içinBelkide mantar degil sadece enfeksiyon vardir canim evet sirkeli su cok iyi geliyo bende denemistim
Artık cıkar canım son iki günün kalmıs22 Ocak adet günüm yarın yapsam testi doğru sonuç çıkar mı acaba kızlar
Evet canım çıkar22 Ocak adet günüm yarın yapsam testi doğru sonuç çıkar mı acaba kızlar
E zaten benim yarin 9. Gun ben yine yaparım. Ya ne kadar pis bir ise bulaştım ben böyle. Ben bu hallere gelecek kadin miydim. Birseyi yaparsin olur ya bu nasıl iştirYarın dur 9 ve 10 günü kullan
Bence değil canim adet olana kadar hep bir ümit var öyle düşünme tamamYa simdi benim hep kirmiziydi bugun silik cikti diye elendim mi
O bebek bir doğsun her tarafını yiyecem insan bu kadar bekletilir mi diye. Bedelini ağır ödetecemE zaten benim yarin 9. Gun ben yine yaparım. Ya ne kadar pis bir ise bulaştım ben böyle. Ben bu hallere gelecek kadin miydim. Birseyi yaparsin olur ya bu nasıl iştir
Valla ortalık karışıkYa simdi benim hep kirmiziydi bugun silik cikti diye elendim mi
Benimde son iki test zaten biri 9 biride 10 da yaparım napim yarın 8Valla ortalık karışıkne olduğu belli değil ben pes ettim istemiyorum artık
Yaa çok korkuyorum hep tek çizgi gördümEvet canım çıkar
Ben ümidi kestim bat günü test yapıcam sadece adet olmazsamBenimde son iki test zaten biri 9 biride 10 da yaparım napim yarın 8
Yap 10 güne kadar silinecek mi yoksa belirgin cıkmaya devam mı edecek yine sen bilirsin tabi canımE zaten benim yarin 9. Gun ben yine yaparım. Ya ne kadar pis bir ise bulaştım ben böyle. Ben bu hallere gelecek kadin miydim. Birseyi yaparsin olur ya bu nasıl iştir
Az kaldı öyle deme bi bakmıssın olmus sok olursun bu işler nasip işiBen ümidi kestim bat günü test yapıcam sadece adet olmazsam
Olcakla ölcege çare yok canım ne desek Bos illa ki ögreneceksın en iyisi yoksa önüne bakarsınYaa çok korkuyorum hep tek çizgi gördüm