Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu aralar ovülasyon testini beceremiyorum herhalde hiç anlamadım ya dünkü test pike yakındı bugünkü test silik ya
Alla alla niye ki öncekinde ilk idrar kullanmadın demi ilk idrarla yapılmaz canım ikinci üçüncü fark etmez ama ilk le bakma benim hep aynı bi gün öncekinden acık cıkmıstı

Yok kuzum ilk idrar değildi bugün saat 5 te tekrarlıcam yine silik çıkarsa daha test mest yapmam
Kontrol çizgisi fe silik mi bi kere bana da öyle oldu kızlar hatırlar koyu dan silige döndü ne alaka dedim

Eklentiler

• 20220110_141327.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 24
Canım mantar zaten sıkıntı kesin git doktora iylesir hemen .prolaktin için ilaç veriliyormuş hemen dusermuss

Kızlar bende yaptım ama benim bu yaptığım test içinden açık çıktı jelatini kesilmiş sanırım etkisi kayıp etmiştir yani çünkü c cizgiside çok silik ama t de ona göre silik ama birbirine yakın anlamadim

Eklentiler

• IMG_20220120_145107.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 13
İdrar tahlilide verdim az enfeksiyon var dedi yani mantarı farketmedimi acaba doktor sirkeli suyla yıkamayla şuan daha rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…