- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.841
Beni yalniltmadj insallah seninde doğru cikar canim ❤İnşallah ovülasyon testleri yanıltmaz ya şimdi tekrar ovülasyon testi yapıcam bakalım artık inşallah bu ay sağlıklı olur
Yok kuzum ilk idrar ile hiç yapmadım ovülasyon testini bugün geç uyandımSen ilk idrarla mı yapıyorsun ovulasyon testini
İnşallah canım benimBeni yalniltmadj insallah seninde doğru cikar canim ❤
İnsallah canım valla en buyuk korkum o suanİnşallah ovülasyon testleri yanıltmaz ya şimdi tekrar ovülasyon testi yapıcam bakalım artık inşallah bu ay sağlıklı olur
Amin aminBeni yalniltmadj insallah seninde doğru cikar canim ❤
İlk idrarla olmaz diyecektim oyle yapıyosan zaten beklemis oldugu içinYok kuzum ilk idrar ile hiç yapmadım ovülasyon testini bugün geç uyandımaynı saatte yapmak için sıvı almadım hiç ikinci idrar ile yapıcam
Attım eşime linki tesekkur ederimİnşallah canım benim
Ben bu aralar ovülasyon testini beceremiyorum herhaldeAttım eşime linki tesekkur ederimbu testler pahalı baya ama cok hassas insallah cift cızgıleri goruruz
Alla alla niye ki öncekinde ilk idrar kullanmadın demi ilk idrarla yapılmaz canım ikinci üçüncü fark etmez ama ilk le bakma benim hep aynı bi gün öncekinden acık cıkmıstıBen bu aralar ovülasyon testini beceremiyorum herhaldehiç anlamadım ya dünkü test pike yakındı bugünkü test silik ya
Yok kuzum ilk idrar değildi bugün saat 5 te tekrarlıcam yine silik çıkarsa daha test mest yapmamAlla alla niye ki öncekinde ilk idrar kullanmadın demi ilk idrarla yapılmaz canım ikinci üçüncü fark etmez ama ilk le bakma benim hep aynı bi gün öncekinden acık cıkmıstı
Kontrol çizgisi fe silik mi bi kere bana da öyle oldu kızlar hatırlar koyu dan silige döndü ne alaka dedimYok kuzum ilk idrar değildi bugün saat 5 te tekrarlıcam yine silik çıkarsa daha test mest yapmam
Sıvı alımı da etkiliyo bence senin onu hatırladım onun kontrol cızgisi de silikti amaKontrol çizgisi fe silik mi bi kere bana da öyle oldu kızlar hatırlar koyu dan silige döndü ne alaka dedim
Yok olmuyor zaten ilk idrarla yapılmıyor canımYok canım saat 2 de yapıcam ikinci idrar ile yapsam sorun olmaz değil mi ya
Canım mantar zaten sıkıntı kesin git doktora iylesir hemen .prolaktin için ilaç veriliyormuş hemen dusermussPeki bu mantar gebeliğede engel oluyor mu
Bide ben doktor muayenesine gitmiştim iki hafta önce doktor farkedermiydi yoksa tahlil sonucunda mı öğreniliyor mantar olduğunu
Yaa bide benim prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım bitti gebeliğe engelmiş yüksek olması beni korkutuyor bu yüzden
Bozuk canım benimKızlar bende yaptım ama benim bu yaptığım test içinden açık çıktı jelatini kesilmiş sanırım etkisi kayıp etmiştir yani çünkü c cizgiside çok silik ama t de ona göre silik ama birbirine yakın anlamadim Eki Görüntüle 2992443
Hemen gelecek mi canimEşim almış oda n11 den Almıs 3 test 95.90bgm21
İnsallah gelir pazartesi falan belki bugun verirse cumartesi günü de gelebilir bilmiyorum o ara sanıyorum hassas ya o takıp ederim verilmis mi diyeHemen gelecek mi canim
İdrar tahlilide verdim az enfeksiyon var dedi yani mantarı farketmedimi acaba doktor sirkeli suyla yıkamayla şuan daha rahatımMantar cok ileri duzeyde olmadigi surece gebelige engel degil diye biliyorum canim ama iliski cok zor oluyo cani yaniyo insanin benmde basima gelmisti esimden nasil kaccagmi sasirmistim ama krem ve fitil verdi kisa surede gecmisti doktor muayne ettiyse farkederdi canim bide idrar tahlilindede cikiyo
Valla ben anlamadım canım belki yumurtlaydı bilemiyorum saat 5 te tekrarlıcam bütün hevesim kaçtıYok kuzum ilk idrar değildi bugün saat 5 te tekrarlıcam yine silik çıkarsa daha test mest yapmam