- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.861
İnşallah çift çizgi görürsün canım benimEşim almış oda n11 den Almıs 3 test 95.90 bgm21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çift çizgi görürsün canım benimEşim almış oda n11 den Almıs 3 test 95.90 bgm21
İlk idrar ile yapmadım canım bütün hevesim kaçtı ya amanYok olmuyor zaten ilk idrarla yapılmıyor canım
İnsallah canım umarım elime cabuk gelirİnşallah çift çizgi görürsün canım benim
İlk idrarla yapılmıyor canım zaten bakalım dur hayırlısıİlk idrar ile yapmadım canım bütün hevesim kaçtı ya aman
En son 2 buçukta sıvı aldım şimdi test yapabilirim herhaldeİlk idrarla yapılmıyor canım zaten bakalım dur hayırlısı
Yapabılırsın canımEn son 2 buçukta sıvı aldım şimdi test yapabilirim herhalde
Yaptım silik çıktı yumurtalama olduğunuz düşünüyorum artık ve test benim için bitmiştir valla ellimdeki testler bitti ya boş yere adetim geçmeden test mest yapmıcam artıkYapabılırsın canım
Cok mu silik canım bi atar mısınYaptım silik çıktı yumurtalama olduğunuz düşünüyorum artık ve test benim için bitmiştir valla ellimdeki testler bitti ya boş yere adetim geçmeden test mest yapmıcam artık
Çöpe attımCok mu silik canım bi atar mısın
Kız bi at ne olcak silikse silik cok mu silik diye bakmak istedimÇöpe attım
Çöpe attım
Bu mu silik bariz belli Gecen attıgın testle birebir aynıAl kız çöpten çıkardım Eki Görüntüle 2992516
Bu bildiğin pik ben anlayamadımKız yok dünkü testim çok daha koyuydu beklemiş hali bu Eki Görüntüle 2992518
Valla bende anlamadım Elimde bir tane ovülasyon testi kaldı ya hepsi boş yere bitti gebelik olduğunu düşünmüyorum artık nasipse adetin 3.günü femaraya başlıcam inşallah o zaman olurBu bildiğin pik ben anlayamadım
İnsallah Allah gönlüne göre versinValla bende anlamadım Elimde bir tane ovülasyon testi kaldı ya hepsi boş yere bitti gebelik olduğunu düşünmüyorum artık nasipse adetin 3.günü femaraya başlıcam inşallah o zaman olur
Canim bu test hemen çıktığında nasıldı..zaten bu kadar koyu olan bugün silik cikmiaz. Yada yumurtladinKız yok dünkü testim çok daha koyuydu beklemiş hali bu Eki Görüntüle 2992518
Yaptın mı canımEn son 2 buçukta sıvı aldım şimdi test yapabilirim herhalde
Kiz hakikaten biz yeniden mi yumurtluyoruz canikom ya bende yaptım az evvel attım bakın hi nedir maviss_34 OKYANUS302 bgm21 E Emine1990Yaptım silik çıktı yumurtalama olduğunuz düşünüyorum artık ve test benim için bitmiştir valla ellimdeki testler bitti ya boş yere adetim geçmeden test mest yapmıcam artık