Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sevmiyorum ya o yüzden tadını bastırsın diye bol yoğurtla karıştırıyorum sen nasıl seviyorsun peki belki başka türlü denerim
Avokado da almış başını gitmiş 7 tane yiyin diyorlar 7 günde ben zaten yarımı zor yiyorum büyük zaten günde yarım yesek yeterli olmazmı ki kızlar?? hamileler avokado yedinizmi gebe kalmadann kaç tane yediniz bilgilendirin biziiii

Aynnen canım yarışı ye yeter. Bende öyle yapıyorum büyük alıp tuperawarede saklıyorum hiç bozulmuyo

Ben sevmiyorum ama incir ve havuc kullandım yumurta ve catlama kısmı için ogluma denedim ek gıda donemin de kendim de sevmedim oglum da sevmedi muzla karıstırdım degısık tadı alıskın olmayan zor yer sahsen ben sevmedim YesilErik20

İnsallah bu ay herkez guzel haberler alır ben ne olur ne olmaz yine degerlendırmemi yaptım

Benim bu aydan pek umudum yok yapmak için yapıyoruz ama ilginç bir şekilde yumurtlamadan önce bile neyaz bir akıntım var çözemedim neden olduğunu

Benim bu aydan pek umudum yok yapmak için yapıyoruz ama ilginç bir şekilde yumurtlamadan önce bile neyaz bir akıntım var çözemedim neden olduğunu
Takılma ona canım niye olmasın yapıyosan teki gidecek zaten insallah olur şaşar kalırsın

Canım benim de ilişkiden birkaç gün sonra akıntı başladı aşırı. Beyaz yumurta akı kıvamında. İnşallah gebeliktir. Rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin.
Merhaba canım akıntı durumu bende de var ovülasyon ile 7-8 Ocak yumurtlama ve 9 Ocak çatlamayı gördüm ve o günleri değerlendirdim 5-6 gündür beyaz kremsi akıntım var kasık ağrım çok az sizin nasıl olmuştu hamilelik belirtileri varmıydı

Ben bir turlu sevemedim su avokadoyu ya bir cok turlu denedim yinede icim almadi
Aynı ben ben muzla karıstırdım degısık tadı alıskın olmayan yemez merak ettim aldım hamile falan da degildim oglumun ek gıda dönemi denedim sanki anneniz bize avakado yediriyodu alayım cocuguma dedim cocuk da sevmedi ben yiyin dedim ben de sevmedim bi daha da almadım bide olgunlassın diye gazeteye falan sardım beklettim yumusadı ama Emine'nin dediği gibi meze tarzı hiç denemedim sevmeyince bi daha da almadım bi ara ,5 liraydı sımdı 7 marketlerde 8 lira tanesi en güzeli muz

Çok güzel bi model gördüm popkorn modeli ponpon modeli falan da diyolar tulum sapka falan örmüşler bebiş için cok hos yapmayı düşünüyorum yapmak isteyen olursa

Hosuma gitti umarım becerebilirim

Eklentiler

• IMG_20220117_160903.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20220117_160833.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…