- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.381
İnsAllah canım banada dün ki daha koyu geldiİnsallah olmustur canım rabbim hepimize mutlu haberler nasip etsin bu ay insallah
Ay evet biraz gecikince umutsuzluğa düşüp korkmuştum bu ay boşa giderse diye çok saol canım iyi niyetin içinDedim sana yarın olur diye hadi hayırlısı olsun canım hakkında insAllah
Ben sevmiyorum ya o yüzden tadını bastırsın diye bol yoğurtla karıştırıyorum sen nasıl seviyorsun peki belki başka türlü denerimBu ay bende hiiiic avakoda yemedim normalde çok severiz
Avokado da almış başını gitmiş 7 tane yiyin diyorlar 7 gündeBen sevmiyorum ya o yüzden tadını bastırsın diye bol yoğurtla karıştırıyorum sen nasıl seviyorsun peki belki başka türlü denerim
Benn coooook severim. Olgunlaşmış avakadoyu çatalla eziyorum tuz limon sarımsak zeytinyag döküp meze seklinda yiyoruz canimBen sevmiyorum ya o yüzden tadını bastırsın diye bol yoğurtla karıştırıyorum sen nasıl seviyorsun peki belki başka türlü denerim
Aynnen canım yarışı ye yeter. Bende öyle yapıyorum büyük alıp tuperawarede saklıyorum hiç bozulmuyoAvokado da almış başını gitmiş 7 tane yiyin diyorlar 7 gündeben zaten yarımı zor yiyorum büyük zaten günde yarım yesek yeterli olmazmı ki kızlar?? hamileler avokado yedinizmi gebe kalmadann kaç tane yediniz bilgilendirin biziiii
İqnsAllah güzel sonucalr da olur canim degrlendir bence iyice hadi bakalım bu ay güzel heberler alalım hep birlikteAy evet biraz gecikince umutsuzluğa düşüp korkmuştum bu ay boşa giderse diye çok saol canım iyi niyetin için
7 tane hikayesi ne canım ben bilmiyorumAynnen canım yarışı ye yeter. Bende öyle yapıyorum büyük alıp tuperawarede saklıyorum hiç bozulmuyo
Döllenmenip rahime yerleşme yedi günde tamamlanıyor ya canım onu diyolardir7 tane hikayesi ne canım ben bilmiyorum
Yani yumurtlamadan sonra hep avokado mu yemek gerekir canimDöllenmenip rahime yerleşme yedi günde tamamlanıyor ya canım onu diyolardir
Takılma ona canım niye olmasın yapıyosan teki gidecek zatenBenim bu aydan pek umudum yok yapmak için yapıyoruzama ilginç bir şekilde yumurtlamadan önce bile neyaz bir akıntım var çözemedim neden olduğunu
Merhaba canım akıntı durumu bende de var ovülasyon ile 7-8 Ocak yumurtlama ve 9 Ocak çatlamayı gördüm ve o günleri değerlendirdim 5-6 gündür beyaz kremsi akıntım var kasık ağrım çok az sizin nasıl olmuştu hamilelik belirtileri varmıydıCanım benim de ilişkiden birkaç gün sonra akıntı başladı aşırı. Beyaz yumurta akı kıvamında. İnşallah gebeliktir. Rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin.
Yani yiyebiliyorsan ek takviye olur canimmm.bem coook sevdiğim halde hergun yiyince bikmistimYani yumurtlamadan sonra hep avokado mu yemek gerekir canim
Ben bir turlu sevemedim su avokadoyu ya bir cok turlu denedim yinede icim almadiYani yiyebiliyorsan ek takviye olur canimmm.bem coook sevdiğim halde hergun yiyince bikmistim
Aynı benBen bir turlu sevemedim su avokadoyu ya bir cok turlu denedim yinede icim almadi