Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tulum ve sapka cok güzel ya 🥰

Eklentiler

• IMG_20220117_161120.jpg
    IMG_20220117_161120.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 27
Bakın ne buldum hamileler güzel yiyin 🥰🤗

Eklentiler

• IMG_20220117_162639.jpg
    IMG_20220117_162639.jpg
    201,4 KB · Görüntüleme: 25
Bişiy olmaz vitamin zaten inş. Benimki yarın gelicek galiba eşim almış
Ben iki gün bısey içemedim evdeki bitmişti kargo da gelmedi yeni geldi hemen içtim
Bunlarda sevmediğim hiç yok iyiymiş 🥰 nasip olursa🤲
Yumurta ceviz süt önemli ilerleyen zaman da içsen de yesende kalsiyum eksikliği magnezyum eksikliği oluyo kramp bi giriyo acısı 3 gün gecmiyo bebek buyudukce zor oluyo

Aynı ben 😂 ben muzla karıstırdım degısık tadı alıskın olmayan yemez merak ettim aldım hamile falan da degildim oglumun ek gıda dönemi denedim sanki anneniz bize avakado yediriyodu 😂 alayım cocuguma dedim cocuk da sevmedi ben yiyin dedim ben de sevmedim bi daha da almadım bide olgunlassın diye gazeteye falan sardım beklettim yumusadı ama Emine'nin dediği gibi meze tarzı hiç denemedim sevmeyince bi daha da almadım bi ara ,5 liraydı sımdı 7 marketlerde 8 lira tanesi en güzeli muz 🥰
Vallahi ya avokado nedir bilmezdik biz 😁 Ben 2 3 kere sans verdim avokadoya ama malesef 😁 arkadaslarim bebeklerine falan yediriyo sasiriyorum gorunce valla bize gore degl 😀

Vallahi ya avokado nedir bilmezdik biz 😁 Ben 2 3 kere sans verdim avokadoya ama malesef 😁 arkadaslarim bebeklerine falan yediriyo sasiriyorum gorunce valla bize gore degl 😀
Kendim yemişim gibi ben de bebege denedim işte sevmedi cocugum ben yiyin dedim ben de sevmedim kızın mı var senin benim de oglum var ikinci kız olsun cok istiyorum Allah biliyor 🤲🙈🥰

Cok hosmus valla hadi goster bakalim marifetlerini canim 🥰 ben oglum olsun cok istiyorum ama kiz bebeklerede cok daha guzel seyler var valla
Beceririm insallah örcem tulumu ve sapkayı cok begendım 😅🥰 ben bide patik buldum aldım cok hosuma gitti insallah hissetmişimdir miniği amin 🤲❤️💕

Eklentiler

• IMG_20220117_172342.jpg
    IMG_20220117_172342.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 16
X