• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kanadı çökmesi

Bu arada sol tarafımda yandan bakınca da nazobial çizgim de var ama saf tarafta nazobial çizgim yok ve nefes almakta sol taraftan zorlanıyorum
Gecti mi sizin aynı sey bende de mevcut suan 21 gün oldu olali ameliyat

Sizin burnunuz görsel olarak minik ve güzel gorunuyor aslında ama insan nefes anlamadiktan asıl önemli olan güzel nefes alabilmek :/ eski fotolara gittim baktım burnumda hep o noktada bı cokukluk varmış ama derinleşti benim burun içinden kıkırdak alınıp konulabiliyormus biraz araştırdım lokal anestezi ile klinikte yapar belki sizin sorun çözülür
bir şey sormak istiyorum 2 hafta sonraya burun estetiği ameliyatı için randevum var ama biraz araştırdığımda o kadar fazla kişi ikinci ameliyatı olmuş burun kanadı çökmüş burnu yamulmus vs vs bir sürü sorunlar yaşamış sağlık sorunları da cabası zaten ki en can alıcı nokta olduğunu düşünüyorum benim herhangi bir sağlık problemim yok burnum da küçük ama kemerli yani bana aşırı kötü gibi geliyor ama çevrem küçük bir burnum olduğunu söylüyor yine de kafamın dikine gidiyorum sizce vazgecmeli miyim çünkü fazla takıntılı bir insanım ve sonrasında böyle şeyler yaşamak beni iyice yıpratacak karar vericem diye o kadar zor günler geçiriyorum ki düşünmekten uyuyamıyorum bile

bir şey sormak istiyorum 2 hafta sonraya burun estetiği ameliyatı için randevum var ama biraz araştırdığımda o kadar fazla kişi ikinci ameliyatı olmuş burun kanadı çökmüş burnu yamulmus vs vs bir sürü sorunlar yaşamış sağlık sorunları da cabası zaten ki en can alıcı nokta olduğunu düşünüyorum benim herhangi bir sağlık problemim yok burnum da küçük ama kemerli yani bana aşırı kötü gibi geliyor ama çevrem küçük bir burnum olduğunu söylüyor yine de kafamın dikine gidiyorum sizce vazgecmeli miyim çünkü fazla takıntılı bir insanım ve sonrasında böyle şeyler yaşamak beni iyice yıpratacak karar vericem diye o kadar zor günler geçiriyorum ki düşünmekten uyuyamıyorum bile
Sonrasında daha da fazla yipranacaksin düşünmekten. böyle anksiyatik hallerin varsa inan iyi bile olsa kötü gelecek sana. Kimse zorluğundan bahsetmez. Burnunu bana at özelden bakayım bi. Ufak bı Kemer de olsa cilt kaldırılıyor kemiğe işlem yapılıyor burun şekli tamamen değişiyor istesen de istemesende doku bir kere açıldı kesi atıldı mı burun şeklen çok mukemmel olsa da neşter girmiş burunla girmemiş burun farklı. Bunu nasıl tarif edeyim bilmiyorum burun üstünde bir gerginlik hep var oluyor eskisi gibi esnek olmuyor burnun önden mutlaka genişliyor mesela. Daha say say bitiremem. Popüler diye olmayın küçük kemerli burun da çok tatlıdır

Back
X