- 2 Ocak 2012
- 922
- 750
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.401
Aynen canım bu ay haberler gelmeye başladı inş hepimiz iyi haberlerle gelelimİqnsAllah güzel sonucalr da olur canim degrlendir bence iyice hadi bakalım bu ay güzel heberler alalım hep birlikte
Şuan bekleme döneminde avokado yemen tutunmaya iyi olur aslında tüketmiyor musunBen sevmiyorum ama incir ve havuc kullandım yumurta ve catlama kısmı için ogluma denedim ek gıda donemin de kendim de sevmedim oglum da sevmedi muzla karıstırdım degısık tadı alıskın olmayan zor yer sahsen ben sevmedimYesilErik20
Yok canım sevmiyorum hiç begenmedim tutunur insallahŞuan bekleme döneminde avokado yemen tutunmaya iyi olur aslında tüketmiyor musun
Tek öyle onu mu bende denedim de kokuyor gibi tadı değişik artık zorla yiyom iyi gelir diye yarım bir gün yarım diğer günBenn coooook severim. Olgunlaşmış avakadoyu çatalla eziyorum tuz limon sarımsak zeytinyag döküp meze seklinda yiyoruz canim
Aynen çok iyi diyorlar genelik koçları falan nette. Bende yemeye çalışıyorum. Avokadoyu anne rahmine benzetiyorlarYani yumurtlamadan sonra hep avokado mu yemek gerekir canim
Gebelik koçlarıAynen çok iyi diyorlar genelik koçları falan nette. Bende yemeye çalışıyorum. Avokadoyu anne rahmine benzetiyorlar
Benziyo doğru ama tadı güzel degılAynen çok iyi diyorlar genelik koçları falan nette. Bende yemeye çalışıyorum. Avokadoyu anne rahmine benzetiyorlar
Evet orası öyle ben bol yoğurtla karışımca tadı pek gelmiyor öyle iyi oldu yarım olunca hızlıca kaşıklıyorum artıkBenziyo doğru ama tadı güzel degılo yüzden benimle diilsin dedim şaka bintana cidden miğdem bulanıyo zorla da yemem
Bişiy olmaz vitamin zaten inş. Benimki yarın gelicek galiba eşim almış
Bunlarda sevmediğim hiç yok iyiymişBakın ne buldum hamileler güzel yiyin
Ben iki gün bısey içemedim evdeki bitmişti kargo da gelmedi yeni geldi hemen içtimBişiy olmaz vitamin zaten inş. Benimki yarın gelicek galiba eşim almış
Yumurta ceviz süt önemli ilerleyen zaman da içsen de yesende kalsiyum eksikliği magnezyum eksikliği oluyo kramp bi giriyo acısı 3 gün gecmiyo bebek buyudukce zor oluyoBunlarda sevmediğim hiç yok iyiymişnasip olursa
Vallahi ya avokado nedir bilmezdik bizAynı benben muzla karıstırdım degısık tadı alıskın olmayan yemez merak ettim aldım hamile falan da degildim oglumun ek gıda dönemi denedim sanki anneniz bize avakado yediriyodu alayım cocuguma dedim cocuk da sevmedi ben yiyin dedim ben de sevmedim bi daha da almadım bide olgunlassın diye gazeteye falan sardım beklettim yumusadı ama Emine'nin dediği gibi meze tarzı hiç denemedim sevmeyince bi daha da almadım bi ara ,5 liraydı sımdı 7 marketlerde 8 lira tanesi en güzeli muz
Cok hosmus valla hadi goster bakalim marifetlerini canimHosuma gitti umarım becerebilirim
Yiyorum normalde peynirle karıştırıp 7 tane deyince ona takılmıştım canım ama çok sevmem yaniYani yiyebiliyorsan ek takviye olur canimmm.bem coook sevdiğim halde hergun yiyince bikmistim
Ben arada yiyorum canım zorla da olsa peynirle karıştırıp sabahları ama 7 tane dediniz ya onu merak ettimAynen çok iyi diyorlar genelik koçları falan nette. Bende yemeye çalışıyorum. Avokadoyu anne rahmine benzetiyorlar
Kendim yemişim gibi ben de bebege denedim işte sevmedi cocugum ben yiyin dedim ben de sevmedim kızın mı var senin benim de oglum var ikinci kız olsun cok istiyorum Allah biliyorVallahi ya avokado nedir bilmezdik bizBen 2 3 kere sans verdim avokadoya ama malesef arkadaslarim bebeklerine falan yediriyo sasiriyorum gorunce valla bize gore degl
Beceririm insallah örcem tulumu ve sapkayı cok begendımCok hosmus valla hadi goster bakalim marifetlerini canimben oglum olsun cok istiyorum ama kiz bebeklerede cok daha guzel seyler var valla