Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh mis benim canım sıkıldı eşim de yok 😔

Ben bakmıyorum ona tosun paşa izledim oyle sıcak su torbası koydum ayaklarıma yattım ogluma sarılıp 🥰
Ohhh çok seviyorum sıcak su torbasını sıcacık ben hep üşüdüğüm için hep iyi gelir bana da
Günaydın kızlar ❤️🤗🥰
Günaydın canim nasılsın
Tarihler var bakın dün ve bugun
Kuzum bugün daha silik gibi yada bulanık diye mi öyle acaba
Biri ovülasyon biri gebelik. Bat 13 ocaktı
Ahh çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin bat ne zamandi❤
Eki Görüntüle 2989976 Bugünde pike devamm kızlar💪💪 çok şükür ☺️Gelsin Avokadolarrr 🥑 eşimle beslenmemize vitaminlerimizede bu ay cok dikkat ettik umutluyum İnşş tutar gebelik darısı başımaa🤲🤲🥰☺️ Ve başınızaa😍
Havuç ye kuzucum suyunu da içebilirsin😇

Ohhh çok seviyorum sıcak su torbasını sıcacık ben hep üşüdüğüm için hep iyi gelir bana da

Günaydın canim nasılsın

Bilmem ki adeti bekliycem testlerim gitmesin bosa o kadar gördüm ya koyuyu umut oldu içim içimi yıyo o ayrı kasıklarım cok agrıdı dün bugun da var öglen her ihtimale karşı degerlendircem ama

Bilmem ki adeti bekliycem testlerim gitmesin bosa o kadar gördüm ya koyuyu umut oldu içim içimi yıyo o ayrı kasıklarım cok agrıdı dün bugun da var öglen her ihtimale karşı degerlendircem ama
Senin bat haftaya dimi canim

Günaydın canim nasılsın

Aynen canım öyle yapıcağım☺️ Senin kaç haftalık oldu bebiş 🥰 bulantı başladı mı😚

Aynen şimdi acayip bi duygu var içimde insallah olmustur 🤲 yarın test yapsan cıkar artık varsa ama sen gecerse yapayım diye bekliyosun artık bi ben beceremedim ama yapmıyom gebelik yine keske lh da yapmayaydım 🙄 merak merak

Sen geç yumurtluyosun canım 😂 insallah tutar
Aynen geç yumurtluyorum artık testleri başta akıntı gelmedikçe kullanmıcam 😄

Aynen canım öyle yapıcağım☺️ Senin kaç haftalık oldu bebiş 🥰 bulantı başladı mı😚
Suan sata göre 5+2 ama henüz görünen bisey yok geç yumurtladim diye oğlumda bu haftalar da keseyi falan görmüştüm bulantı şimdilik yok olacak mı bakalim

Suan sata göre 5+2 ama henüz görünen bisey yok geç yumurtladim diye oğlumda bu haftalar da keseyi falan görmüştüm bulantı şimdilik yok olacak mı bakalim
İnsallah olmaz ya olmasın benim cok kotuydu bulantı fındığımda bulanıp gecse iyi sabahları kahvaltılıkları balkondan alıyodum dolap bile kokuyo geliyodu kusuyodum sarı su miğdede bısey yok ki su geliyodu Allah cektirmesin

İnsallah olmaz ya olmasın benim cok kotuydu bulantı fındığımda bulanıp gecse iyi sabahları kahvaltılıkları balkondan alıyodum dolap bile kokuyo geliyodu kusuyodum sarı su miğdede bısey yok ki su geliyodu Allah cektirmesin
Insallah canim ama nasipte ne varsa onu yasicaz bakalim ❤

Aynen şimdi acayip bi duygu var içimde insallah olmustur 🤲 yarın test yapsan cıkar artık varsa ama sen gecerse yapayım diye bekliyosun artık bi ben beceremedim ama yapmıyom gebelik yine keske lh da yapmayaydım 🙄 merak merak

Sen geç yumurtluyosun canım 😂 insallah tutar
Aynenn canım adet geçsin pazar günü yapcam insss. Geçerse 😀

X