- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.361
Ohhh çok seviyorum sıcak su torbasını sıcacık ben hep üşüdüğüm için hep iyi gelir bana daOh mis benim canım sıkıldı eşim de yok
Ben bakmıyorum ona tosun paşa izledim oyle sıcak su torbası koydum ayaklarıma yattım ogluma sarılıp
Günaydın canim nasılsınGünaydın kızlar
Kuzum bugün daha silik gibi yada bulanık diye mi öyle acabaTarihler var bakın dün ve bugun
Ahh çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin bat ne zamandi❤Biri ovülasyon biri gebelik. Bat 13 ocaktı
Havuç ye kuzucum suyunu da içebilirsinEki Görüntüle 2989976 Bugünde pike devamm kızlarçok şükür Gelsin Avokadolarrr eşimle beslenmemize vitaminlerimizede bu ay cok dikkat ettik umutluyum İnşş tutar gebelik darısı başımaa Ve başınızaa
Biz hep burdayız canım konusuyoruz sürekli yazmayan oldu mu da ben soruyorumKızlar mutlaka yazın buraya sonuçlarınızıbirbirimiz için dua edelim
Bende tahlil sonuçlarını almaya gittim bugün 2 hafta sonra gel dedi kese ve kalp atisi için tahlil sonuçlarını aticam ama açamıyorum nedenseKızlar mutlaka yazın buraya sonuçlarınızıbirbirimiz için dua edelim
Bilmem ki adeti bekliycem testlerim gitmesin bosa o kadar gördüm ya koyuyu umut oldu içim içimi yıyo o ayrı kasıklarım cok agrıdı dün bugun da var öglen her ihtimale karşı degerlendircem amaOhhh çok seviyorum sıcak su torbasını sıcacık ben hep üşüdüğüm için hep iyi gelir bana da
Günaydın canim nasılsın
Kuzum bugün daha silik gibi yada bulanık diye mi öyle acaba
Ahh çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin bat ne zamandi❤
Havuç ye kuzucum suyunu da içebilirsin
Darısı basımızaBende tahlil sonuçlarını almaya gittim bugün 2 hafta sonra gel dedi kese ve kalp atisi için tahlil sonuçlarını aticam ama açamıyorum nedense
Senin bat haftaya dimi canimBilmem ki adeti bekliycem testlerim gitmesin bosa o kadar gördüm ya koyuyu umut oldu içim içimi yıyo o ayrı kasıklarım cok agrıdı dün bugun da var öglen her ihtimale karşı degerlendircem ama
Bana da bu ay olacak gibi geliyor kuzum dualarım sizinle ❤Darısı basımızaacayip bi his var içimde ya bilmiyom insallah olmustur
27 Ocak bat canımSenin bat haftaya dimi canim
Aynen canım öyle yapıcağımOhhh çok seviyorum sıcak su torbasını sıcacık ben hep üşüdüğüm için hep iyi gelir bana da
Günaydın canim nasılsın
Kuzum bugün daha silik gibi yada bulanık diye mi öyle acaba
Ahh çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin bat ne zamandi❤
Havuç ye kuzucum suyunu da içebilirsin
Aynen geç yumurtluyorum artık testleri başta akıntı gelmedikçe kullanmıcamAynen şimdi acayip bi duygu var içimde insallah olmusturyarın test yapsan cıkar artık varsa ama sen gecerse yapayım diye bekliyosun artık bi ben beceremedim ama yapmıyom gebelik yine keske lh da yapmayaydım merak merak
Sen geç yumurtluyosun canıminsallah tutar
Ama yumurtladım ya nasıl mutlu oldum önemli olan o yumurtlamıcam diye korkmuştum geç oluncaAynen geç yumurtluyorum artık testleri başta akıntı gelmedikçe kullanmıcam
Suan sata göre 5+2 ama henüz görünen bisey yok geç yumurtladim diye oğlumda bu haftalar da keseyi falan görmüştüm bulantı şimdilik yok olacak mı bakalimAynen canım öyle yapıcağımSenin kaç haftalık oldu bebiş bulantı başladı mı
İnsallah olmaz ya olmasın benim cok kotuydu bulantı fındığımda bulanıp gecse iyi sabahları kahvaltılıkları balkondan alıyodum dolap bile kokuyo geliyodu kusuyodum sarı su miğdede bısey yok ki su geliyodu Allah cektirmesinSuan sata göre 5+2 ama henüz görünen bisey yok geç yumurtladim diye oğlumda bu haftalar da keseyi falan görmüştüm bulantı şimdilik yok olacak mı bakalim
Insallah canim ama nasipte ne varsa onu yasicaz bakalim ❤İnsallah olmaz ya olmasın benim cok kotuydu bulantı fındığımda bulanıp gecse iyi sabahları kahvaltılıkları balkondan alıyodum dolap bile kokuyo geliyodu kusuyodum sarı su miğdede bısey yok ki su geliyodu Allah cektirmesin
İnşalah rahat bi hamilelik olurSuan sata göre 5+2 ama henüz görünen bisey yok geç yumurtladim diye oğlumda bu haftalar da keseyi falan görmüştüm bulantı şimdilik yok olacak mı bakalim
Aynenn canım adet geçsin pazar günü yapcam insss. GeçerseAynen şimdi acayip bi duygu var içimde insallah olmusturyarın test yapsan cıkar artık varsa ama sen gecerse yapayım diye bekliyosun artık bi ben beceremedim ama yapmıyom gebelik yine keske lh da yapmayaydım merak merak
Sen geç yumurtluyosun canıminsallah tutar
Dedim sana yarın olur diye hadi hayırlısı olsun canım hakkında insAllahEki Görüntüle 2989976 Bugünde pike devamm kızlarçok şükür Gelsin Avokadolarrr eşimle beslenmemize vitaminlerimizede bu ay cok dikkat ettik umutluyum İnşş tutar gebelik darısı başımaa Ve başınızaa
Bu ay bende hiiiic avakoda yemedim normalde çok severizEki Görüntüle 2989976 Bugünde pike devamm kızlarçok şükür Gelsin Avokadolarrr eşimle beslenmemize vitaminlerimizede bu ay cok dikkat ettik umutluyum İnşş tutar gebelik darısı başımaa Ve başınızaa
Gözün aydın canimmmmEki Görüntüle 2989976 Bugünde pike devamm kızlarçok şükür Gelsin Avokadolarrr eşimle beslenmemize vitaminlerimizede bu ay cok dikkat ettik umutluyum İnşş tutar gebelik darısı başımaa Ve başınızaa
MasAllah canım çok güzelSuan sata göre 5+2 ama henüz görünen bisey yok geç yumurtladim diye oğlumda bu haftalar da keseyi falan görmüştüm bulantı şimdilik yok olacak mı bakalim