Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendim yemişim gibi ben de bebege denedim işte sevmedi cocugum ben yiyin dedim ben de sevmedim kızın mı var senin benim de oglum var ikinci kız olsun cok istiyorum Allah biliyor
Evet canim kizim var bende genc kizligimdan veri erkek cocuk hevesi cok var kimi hamilr duysam hemen insallah erkek olur diyodum İnsallah seninde guzeller guzeli bi kizcen olur Allah herkesin gonlune gore versin tabi once saglikli olsunlar gerisi onemli degil

Masallah ya kızlara secenek cok erkek annesi olmak araba sürmek sürekli kosturmak atlamak zıplamak demek ama sana asık bi cocuk öyle güzel bakıyo gözleri rabbim sana da nur topu gibi erkek evlâd nasip etsin insallah inan kız diye ölenin kızı olmuyo erkek isteyenin Oglu insallah bizim kırılır bu yani cok dua ediyorum

Kızlar benim akıntım var seffaf kaygan ve yoğun insallah hayra cıkar kendimi dinlemeyeyim dedkce bısey oluyo

Kizlar bir bakar mısınız. 12 13 14 günler pikti. Değerlendirdim. Bugun 18. Gun yine pik olmaya ramak kalmis gibi. Yeni bir yumurta mi geliyor ne oluyor böyle olan var mi. Ayrica sol kasik agrisi var
Ben gibi olmus canım benm de 11 12 koyuydu dün 18 gündü döngünün ve pik olcak gıbıydi hamile kalırsan mutlaka yaz bat ne zaman bilmiyorum ama

Çok şükür dinimiz amin oje sürebildim bari 3 gün kalsın bu evrede en cok özlediğim sey herhalde

Eklentiler

• IMG_20220117_200135.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 28
Bende cok dua ediyorum canim bazen gunahami giriyorum diye dusunuyorum ama cok icten istiyorum elimde degil kardesim dogdugunda 3 bucuk yasindaymisim kiz oldugunu duyunca kiyametler kopmus annem altini alirken diyomusum anne bidaha bak altina belki erkektir yanlis gormussundur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…