Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri ovülasyon biri gebelik. Bat 13 ocaktı

Eklentiler

• 3A83F4C1-D732-4D50-9360-0E4CBDB17BCC.jpeg
    138,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 91E37D36-67C8-4276-B5A6-2FF95E00AEAF.jpeg
    163,3 KB · Görüntüleme: 33
Canım. Bak benim de 5ocakta ilişki oldu 8 ocakta beyaz akintim başladı bı hafta kadar sürdü sonra azaldı şimdi yine az az oluyo ins gebeliktendir.

Canım. Bak benim de 5ocakta ilişki oldu 8 ocakta beyaz akintim başladı bı hafta kadar sürdü sonra azaldı şimdi yine az az oluyo ins gebeliktendir.
Canım benim de ilişkiden birkaç gün sonra akıntı başladı aşırı. Beyaz yumurta akı kıvamında. İnşallah gebeliktir. Rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin.

Canım benim de ilişkiden birkaç gün sonra akıntı başladı aşırı. Beyaz yumurta akı kıvamında. İnşallah gebeliktir. Rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin.
Aynnen benimde beyazdi . Benim normalde adet öncesi başlardı canım . İlk defa cook erken başladı yaklaşık bi 7-8gun beyaz akıntım devam etti sonra azaldı şimdi yine ara ara akıntım.oluyo fakat adet öncesi akıntım gibi olunca bekliyorum. Yarın yada Çarşamba bat günüm benimde

Canimm ablam spiralle hamile kaldı. Bı akrabamız spiral varken yine hamile kaldım onlar o şekilde hamile kalınca bende güvenip kullanmadım canım pek bilgim yokk

İnsallah saglıklıdır canım hayırlı olsun cok sevindim
İns canım.demekki yumurtlama değilmiş gebeliktedir ins ozamn
İnsallah canım merakla bekliyorum suan ınsallah olmustur az kaldı senin son 2 gün

İnsallah saglıklıdır canım hayırlı olsun cok sevindim

İnsallah canım merakla bekliyorum suan ınsallah olmustur az kaldı senin son 2 gün
Aynen canım benim bitiyo. 18-19bat günü olacak. Geceleri sıcak basmam oluyo genelde adet öncesi olur aklım adete kayıyor ya bakalım canimmm. Adetim geçerse pazar günü yapcam test ins

Testler böyle yapiyo canimm.hic yapmasatdin beklicektin. Bak ben rahatimm adeti bekliyorummm
Aynen şimdi acayip bi duygu var içimde insallah olmustur yarın test yapsan cıkar artık varsa ama sen gecerse yapayım diye bekliyosun artık bi ben beceremedim ama yapmıyom gebelik yine keske lh da yapmayaydım merak merak
Sen geç yumurtluyosun canım insallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…