- 8 Mart 2015
- 304
- 308
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.341
Ay ne güzel canım gebelik pozitif evetBiri ovülasyon biri gebelik. Bat 13 ocaktı
İns canım.demekki yumurtlama değilmiş gebeliktedir ins ozamnİnsallah olmustur canım rabbim hepimize mutlu haberler nasip etsin bu ay insallah
Hayırlı olsunn canimmm.darisi bizeeBiri ovülasyon biri gebelik. Bat 13 ocaktı
Canım. Bak benim de 5ocakta ilişki oldu 8 ocakta beyaz akintim başladı bı hafta kadar sürdü sonra azaldı şimdi yine az az oluyo ins gebeliktendir.Kızlar bu eski mesaj. Ben ara ara gebelik testi yaptım negatif çıktı hep. dün akşam da yine ovülasyon yaptım reglim gecikince. Pozitif çıktı. Sabah da ilk idrarla hcg yaptım pozitif geldiaz önce de kanımı verdim bekliyorum bakalım… ay inşallah sıkıntı çıkmaz kimyasal falan olmaz da dua edin nolur
Canım benim de ilişkiden birkaç gün sonra akıntı başladı aşırı. Beyaz yumurta akı kıvamında. İnşallah gebeliktir. Rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin.Canım. Bak benim de 5ocakta ilişki oldu 8 ocakta beyaz akintim başladı bı hafta kadar sürdü sonra azaldı şimdi yine az az oluyo ins gebeliktendir.
Aynnen benimde beyazdi . Benim normalde adet öncesi başlardı canım . İlk defa cook erken başladı yaklaşık bi 7-8gun beyaz akıntım devam etti sonra azaldı şimdi yine ara ara akıntım.oluyo fakat adet öncesi akıntım gibi olunca bekliyorum. Yarın yada Çarşamba bat günüm benimdeCanım benim de ilişkiden birkaç gün sonra akıntı başladı aşırı. Beyaz yumurta akı kıvamında. İnşallah gebeliktir. Rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin.
Canimm ablam spiralle hamile kaldı. Bı akrabamız spiral varken yine hamile kaldım onlar o şekilde hamile kalınca bende güvenip kullanmadım canım pek bilgim yokkKizlar ben bisey sorucam ya bende spral vardi cocuk istiyoruz diye 4 ay once cikarttirdim bu spiral
Bende spiral vardi cocuk dusunuyoruz diye 4 ay once cikarttirdim cikarttirdigim doktor bisey demedi ama sonra baska doktora daha cikmistim degerlerimi olcturmek icin spiral takili oldugu icin bi sure olmayabilir falan dedi nettende arastirdim bazi bayanlar yazmis 1 senedir olmuyor 2 senedir olmuyor keske taktirmasaydim diye falan yumurtaliklarda iltihaplanma yapiyoms benim ondan mi olmuyo acaba bi fikriniz varmi cevrenizde varmiydi spiralle korunup cikarinca hamile kalan
Hayirlisiii olsunnn gözün aydın canimmmÇok teşekkür ederim kızlar çok heyecanlıyımhcg sonucum da çıktı 100,47. Çok şaşkınım şuan. Sürekli negatif görmekten artık umudum kalmamıştı
İnsallah saglıklıdır canım hayırlı olsun cok sevindimKızlar bu eski mesaj. Ben ara ara gebelik testi yaptım negatif çıktı hep. dün akşam da yine ovülasyon yaptım reglim gecikince. Pozitif çıktı. Sabah da ilk idrarla hcg yaptım pozitif geldiaz önce de kanımı verdim bekliyorum bakalım… ay inşallah sıkıntı çıkmaz kimyasal falan olmaz da dua edin nolur
İnsallah canım merakla bekliyorum suan ınsallah olmusturİns canım.demekki yumurtlama değilmiş gebeliktedir ins ozamn
Aynen canım benim bitiyo. 18-19bat günü olacak. Geceleri sıcak basmam oluyo genelde adet öncesi olur aklım adete kayıyor ya bakalım canimmm. Adetim geçerse pazar günü yapcam test insİnsallah saglıklıdır canım hayırlı olsun cok sevindim
İnsallah canım merakla bekliyorum suan ınsallah olmusturaz kaldı senin son 2 gün
Anladim canim korkulcak bisey yok demekki cok tesekkur ederim ❤Canimm ablam spiralle hamile kaldı. Bı akrabamız spiral varken yine hamile kaldım onlar o şekilde hamile kalınca bende güvenip kullanmadım canım pek bilgim yokk
Rica ederim canım ikinciler biraz Nazlı oluyo anlasilan zor geleceklerAnladim canim korkulcak bisey yok demekki cok tesekkur ederim ❤
Aynen bencede canim saglikla gelsinlerde sabretcez o kadar nabalimRica ederim canım ikinciler biraz Nazlı oluyo anlasilan zor gelecekler
İnsallah olmustur canımAynen canım benim bitiyo. 18-19bat günü olacak. Geceleri sıcak basmam oluyo genelde adet öncesi olur aklım adete kayıyor ya bakalım canimmm. Adetim geçerse pazar günü yapcam test ins
Testler böyle yapiyo canimm.hic yapmasatdin beklicektin. Bak ben rahatimm adeti bekliyorummmİnsallah olmustur canımben cok merak ediyorum suan kafam allak bullak
Aynen şimdi acayip bi duygu var içimde insallah olmusturTestler böyle yapiyo canimm.hic yapmasatdin beklicektin. Bak ben rahatimm adeti bekliyorummm
Sen geç yumurtluyosun canımEki Görüntüle 2989976 Bugünde pike devamm kızlarçok şükür Gelsin Avokadolarrr eşimle beslenmemize vitaminlerimizede bu ay cok dikkat ettik umutluyum İnşş tutar gebelik darısı başımaa Ve başınızaa