Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
linç konusu açılmaması benim de tek temennimArkadaslar kendinize cok iyi bakin. Ben muhtemelen 1 gunluk ban yerim. Cunku fi tarihinde en son ban yemistim. Uzun surmez. Insallah sizlerde aramiza en kisa zamanda gero donersiniz. Linç konusu acmazlar insallah biz yokken. Hepinizi öpüyorum canlarım. Kendinize iyi bakin. Uzun sure ban alacak arkadaslara Allah kurtarsin diyorum
Ben 1 ayla rekor girdim ozamankeşke 24 dakika falan olsa 24 saat çok uzun ya
Panda abla niye banlanıyorsun
Mune hanım saygilarrBunlar beni korkutuyo ban yicez onu yazdiniz, ban yicez şunu yazdiniz diye. Psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum
neyleri?Mune ben s7 an ruya giruyorum, bunlaru ben yazmadim
Meme gt memeneyleri?
ahahahahahahahahahahahahaMeme gt meme
Fikir isteniyor ama bence cogu kisi ayni fikirde olunmasini istiyor (en azindan eskiden oyle konu cok vardi) Hatta o kadar hizini alip hirslaniyor ki kimisi beddua ustune beddua. Tabiki kimse kimsenin ahlak bekcisi degil ama burada verdigimiz cevaplar bizim karakterimiz, yasam tarzimiz, dogru yanlislarimiza gore. Yanlis yaptigini duymaya tahammul edemeyen neden konu acar anlamis degilim.Mesela bunu yazan insan eleştri kaldıramayacaksa yazmayacak. Burası herkesr açık bir platform ve herkes yorum yapma hakkına sahip. Ama sen sana yorum yapanlara bile böyle kötü bir tarzla yaklaşırsan bu senin kötü biri olduğunu gösterir. Benim için önemli olan kimsenin ahlakı(evli adamlara göz dikenler hariç) değil, ben sonuçta bunların terazisi değilim ama benim için önemli olan karşımdakinin iyi bir insan olması. İyi insan da değilse yaşadıklarını hak ediyordur yani.
Uyuyunca gecerHadi uyuyalim belki uyaninca boyel bisey olmamasirtirdi
Bwnde değilim zaten uyuycam hemenFikir isteniyor ama bence cogu kisi ayni fikirde olunmasini istiyor (en azindan eskiden oyle konu cok vardi) Hatta o kadar hizini alip hirslaniyor ki kimisi beddua ustune beddua. Tabiki kimse kimsenin ahlak bekcisi degil ama burada verdigimiz cevaplar bizim karakterimiz, yasam tarzimiz, dogru yanlislarimiza gore. Yanlis yaptigini duymaya tahammul edemeyen neden konu acar anlamis degilim.
Yas sınırlaması yokBen yazana kadar gundem degismis, galiba yasli kaliyorum artik bu isler icinBelki mune affeder beni yas haddinden
Benimde 15 aylik bebem var lohusa sayılırımben de iki canlıyım, normal şartlarda bana kıyılmaması lazım
Hamilenin duasi kabul olur derler, oncelik olarak bunu degerlendir benceben de iki canlıyım, normal şartlarda bana kıyılmaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?