• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda kaynanasına rövaşata çekenler çeşit çeşit konu açanlar başkalarının konularında neden Sokrates?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada yeniyim her şeye hakim değilim nasıl koğuslarda hanimagalar oluyor burada da kk nin hanimagalari var sanirim, bazı yorumlar çok korkunc, okurken dayak yemeye basliyorsun 😄 eline gecirse parcalicak beni. Tövbe est diyorum sadece

Burada yeniyim her şeye hakim değilim nasıl koğuslarda hanimagalar oluyor burada da kk nin hanimagalari var sanirim, bazı yorumlar çok korkunc, okurken dayak yemeye basliyorsun 😄 eline gecirse parcalicak beni. Tövbe est diyorum sadece

Beni bile lincledilerse sen kendine cok dikkat et derim 😂

Vallahi herkes nasılsa öyle olsun diyorum, burdakilere kendini beğendirmek için saçmasapan yaz yaz yaz, herkese ağzına geleni söyle sonra aynısını yaşayınca auuu auu olmaz öyle 😊
Hele umarım sen de aynısı yaşarsın yazan hiçbir üyenin pul kadar değeri yok benim gözümde. İşte insanın diyesi geliyor bu kötü kalbinle yaşadıklarının tamamını hakediyorsun diye de, gerek yok onun gibi olmaya.
Bana cok eskiden bi uye yazmisti bu sekilde, cok uzun zamandir da girmiyordum aslinda buraya. Kinamayin basiniza gelir vs vs. Yani yanlis buldugumuzu soyledigimizde neden basimiza geliyor hala anlamadim o kafaları. Ahlaki degerlerimiz neden var o zaman bizim ?

Ay benim en sevdigim insllaj seninde ananin götü görünsün bdbdgdg
ahahahaha yavrum sabah uyandığında haftalık ban yemiş olacaksın 😂 koynundaki süpürgeyle düşün dur ben gece naptım lan diye 😂

Bana cok eskiden bi uye yazmisti bu sekilde, cok uzun zamandir da girmiyordum aslinda buraya. Kinamayin basiniza gelir vs vs. Yani yanlis buldugumuzu soyledigimizde neden basimiza geliyor hala anlamadim o kafaları. Ahlaki degerlerimiz neden var o zaman bizim ?
bi de madem o kadar önem veriyorsun ahlaki değerlerin var e ablacım evliyken başkasıyla niye şakasına fofenk yapıyosun 😂

Beddua grubuna denk gelmişsiniz 😂😂

Sokrates denince damladım hemen 😅

Burhan seni de anca Sokrat paklar, alacak seni karşısına sorgu suallerine bir başlayacak, artık soru sormayı bırakırsın 😅😅

Arkadaslar kendinize cok iyi bakin. Ben muhtemelen 1 gunluk ban yerim. Cunku fi tarihinde en son ban yemistim. Uzun surmez. Insallah sizlerde aramiza en kisa zamanda gero donersiniz. Linç konusu acmazlar insallah biz yokken. Hepinizi öpüyorum canlarım. Kendinize iyi bakin. Uzun sure ban alacak arkadaslara Allah kurtarsin diyorum

Mesela bunu yazan insan eleştri kaldıramayacaksa yazmayacak. Burası herkesr açık bir platform ve herkes yorum yapma hakkına sahip. Ama sen sana yorum yapanlara bile böyle kötü bir tarzla yaklaşırsan bu senin kötü biri olduğunu gösterir. Benim için önemli olan kimsenin ahlakı(evli adamlara göz dikenler hariç) değil, ben sonuçta bunların terazisi değilim ama benim için önemli olan karşımdakinin iyi bir insan olması. İyi insan da değilse yaşadıklarını hak ediyordur yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back