• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda kaynanasına rövaşata çekenler çeşit çeşit konu açanlar başkalarının konularında neden Sokrates?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahsha
Konu bekarlar. Ben bekar sayilmiyorum. Sen en bekar olmayansin hem evli hem.cocuklusun. D Dexter hamile oda bekar sayilmaz
ahahahaha bekar sayılmaz 😂😂😂😂 hamile olmasam evli sayılır mıydım kız 3 ay sonra güncelleme yapalım 😂😂

O zaman biraz konumuza dönelim hanımlar 🤓 Bence insanlar başkalarını eleştirirken kendi yazdıklarını, yaptıkları unutuyorlar ondan böyle saçmalıyorlar. Aslında çoğu insan yaşamak istediği hayatı yaşamadığı için başkalarına yaşamak istediği, ya da olmak istediği insan gibi akıl veriyorlar.
Ama cok fena orta yaptin 😄 Sonra da terzi kendi sokugunu dikemezmis, allah sizin de basiniza vermes.. tamam susuyorum 🤐

Ahshshahsh bu konuda bir aciklama gelmedi. Ben cocuklu ve bosanmis oldugum icin.bekar degilim8sim onu biliyorum
hee aman o vpn falan uğraştı yaktı kendini hesabıyla geri de gelemiyo onun kuralları zaman aşımına uğradı 😂😂

O zaman biraz konumuza dönelim hanımlar 🤓 Bence insanlar başkalarını eleştirirken kendi yazdıklarını, yaptıkları unutuyorlar ondan böyle saçmalıyorlar. Aslında çoğu insan yaşamak istediği hayatı yaşamadığı için başkalarına yaşamak istediği, ya da olmak istediği insan gibi akıl veriyorlar.
Ne dein sen simdi mesela?benim anliycag8m gibi soylesen 😐

o değil de çok pis banlanıcaz 😂 mune cenaze marşıyla gelmek üzeredir

Ama cok fena orta yaptin 😄 Sonra da terzi kendi sokugunu dikemezmis, allah sizin de basiniza vermes.. tamam susuyorum 🤐
Vallahi herkes nasılsa öyle olsun diyorum, burdakilere kendini beğendirmek için saçmasapan yaz yaz yaz, herkese ağzına geleni söyle sonra aynısını yaşayınca auuu auu olmaz öyle 😊
Hele umarım sen de aynısı yaşarsın yazan hiçbir üyenin pul kadar değeri yok benim gözümde. İşte insanın diyesi geliyor bu kötü kalbinle yaşadıklarının tamamını hakediyorsun diye de, gerek yok onun gibi olmaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back