• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda kaynanasına rövaşata çekenler çeşit çeşit konu açanlar başkalarının konularında neden Sokrates?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar kendinize cok iyi bakin. Ben muhtemelen 1 gunluk ban yerim. Cunku fi tarihinde en son ban yemistim. Uzun surmez. Insallah sizlerde aramiza en kisa zamanda gero donersiniz. Linç konusu acmazlar insallah biz yokken. Hepinizi öpüyorum canlarım. Kendinize iyi bakin. Uzun sure ban alacak arkadaslara Allah kurtarsin diyorum
linç konusu açılmaması benim de tek temennim 😂 bence hepimizin helalinden bi 24 saati var 😂

Mesela bunu yazan insan eleştri kaldıramayacaksa yazmayacak. Burası herkesr açık bir platform ve herkes yorum yapma hakkına sahip. Ama sen sana yorum yapanlara bile böyle kötü bir tarzla yaklaşırsan bu senin kötü biri olduğunu gösterir. Benim için önemli olan kimsenin ahlakı(evli adamlara göz dikenler hariç) değil, ben sonuçta bunların terazisi değilim ama benim için önemli olan karşımdakinin iyi bir insan olması. İyi insan da değilse yaşadıklarını hak ediyordur yani.
Fikir isteniyor ama bence cogu kisi ayni fikirde olunmasini istiyor (en azindan eskiden oyle konu cok vardi) Hatta o kadar hizini alip hirslaniyor ki kimisi beddua ustune beddua. Tabiki kimse kimsenin ahlak bekcisi degil ama burada verdigimiz cevaplar bizim karakterimiz, yasam tarzimiz, dogru yanlislarimiza gore. Yanlis yaptigini duymaya tahammul edemeyen neden konu acar anlamis degilim.

Fikir isteniyor ama bence cogu kisi ayni fikirde olunmasini istiyor (en azindan eskiden oyle konu cok vardi) Hatta o kadar hizini alip hirslaniyor ki kimisi beddua ustune beddua. Tabiki kimse kimsenin ahlak bekcisi degil ama burada verdigimiz cevaplar bizim karakterimiz, yasam tarzimiz, dogru yanlislarimiza gore. Yanlis yaptigini duymaya tahammul edemeyen neden konu acar anlamis degilim.
Bwnde değilim zaten uyuycam hemen 😐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back