- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.044
- 598
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Iyi anlamda mi kotu anlamda miay trabzon deyince tüylerim diken diken oluyo bacım boşanma sebebin %99 ihanet, dimi
Yok yok Allahtan ihanet degil. Anlasamama diyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi anlamda mi kotu anlamda miay trabzon deyince tüylerim diken diken oluyo bacım boşanma sebebin %99 ihanet, dimi
Amann ne kiskancam benimde var kocisim olmayanlar kıskanmasın diye söyledimsus kız kıskanç
Yanii kendime güvenmiyorum ama benimkine daha çok güveniyorum evlilik, bir evi çekip çevirme konusunda annesi kız mı niyetlenmiş nedir her konuda çok yardımcı bir insan, daha yanında hiçbir iş yapmışlığım yokSaka bir yana eger yanindaki insana guveniyorsan, duygusal ve ruhsal olarak seni tatmin ediyorsa evlilik öcü degil
Midem bulaniyo cok binde yatmayan binbakayim dedim kk ya o zaatten beri bu konudayim hem anlamadim hem baNyesimAhhshah sen aklina koydugun herseyi yapabilecek güçtesin ahshah
Nasil sızmadın bu saate kadar ben olsam bayilmistim simdiye
Hiç uyumadi kibu uyanmış yine
kötü anlamda elimde bi imkan olsan hafızamın o kısımlarını sildirirdimIyi anlamda mi kotu anlamda mi
Yok yok Allahtan ihanet degil. Anlasamama diyeyim
Yanii kendime güvenmiyorum ama benimkine daha çok güveniyorum evlilik, bir evi çekip çevirme konusunda annesi kız mı niyetlenmiş nedir her konuda çok yardımcı bir insan, daha yanında hiçbir iş yapmışlığım yok
Ama benim anamda bana hiç iş yaptırmıyor o yüzden kararsızım
kötü anlamda elimde bi imkan olsan hafızamın o kısımlarını sildirirdim
pii resmen bekarlar evlenip mutlu olmasın diye plan yapmış bizim de bi EloraViolet var o da böyle çakaldırAmann ne kiskancam benimde var kocisim olmayanlar kıskanmasın diye söyledim
BDV'den Anne ve Bebek Sağlığı başlığı acilll bakin çift çizgi miii???konusuna geçer miyiz bir günSaka bir yana eger yanindaki insana guveniyorsan, duygusal ve ruhsal olarak seni tatmin ediyorsa evlilik öcü degil
Yasiniz kac bi gozle bakamadim konulari gormedigim icinAcaba kaç kişi bana evde kalmış gözüyle bakıyordur burda
Benden hiçbir şey beklemiyor sağ olsun yapamayacağımı biliyor çünküSenden dort dortluk olmani beklemiyosa sorun yok bence. Ev bi sekilde temizlenecek, mecbur beraber yapacaksiniz :)
BDV'den Anne ve Bebek Sağlığı başlığı acilll bakin çift çizgi miii???konusuna geçer miyiz bir gün
36 yaşındayım şekerim konum yok zatenYasiniz kac bi gozle bakamadim konulari gormedigim icin
Benden hiçbir şey beklemiyor sağ olsun yapamayacağımı biliyor çünkü
Yardımcı gelir ya da o temizler
Şey benim belim sıkıntılı biraz da 18 yaşımdan beri
ay daha beter bölge ırkçılığı yapmak istemiyorum sakinim ahahahaO kadar mi ya ahshaha
Sirtina kadar kakiş yapiyorlar ya o bile çekici geliyor öyle bi yoklukBak ben bu saatte bebe icin uyanigim. Emin misin diyeyim :)
açıldı ya yavrum 2 gün olduNe zaman açılacak banlar
Yokk çok takıntı yapmış arkadaş ondan öyle söyledimpii resmen bekarlar evlenip mutlu olmasın diye plan yapmış bizim de bi EloraViolet var o da böyle çakaldır