• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda kaynanasına rövaşata çekenler çeşit çeşit konu açanlar başkalarının konularında neden Sokrates?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saka bir yana eger yanindaki insana guveniyorsan, duygusal ve ruhsal olarak seni tatmin ediyorsa evlilik öcü degil 😍
Yanii kendime güvenmiyorum ama benimkine daha çok güveniyorum evlilik, bir evi çekip çevirme konusunda 😂 annesi kız mı niyetlenmiş nedir her konuda çok yardımcı bir insan, daha yanında hiçbir iş yapmışlığım yok 😂😂
Ama benim anamda bana hiç iş yaptırmıyor o yüzden kararsızım 🙊🙊

Yanii kendime güvenmiyorum ama benimkine daha çok güveniyorum evlilik, bir evi çekip çevirme konusunda 😂 annesi kız mı niyetlenmiş nedir her konuda çok yardımcı bir insan, daha yanında hiçbir iş yapmışlığım yok 😂😂
Ama benim anamda bana hiç iş yaptırmıyor o yüzden kararsızım 🙊🙊

Senden dort dortluk olmani beklemiyosa sorun yok bence. Ev bi sekilde temizlenecek, mecbur beraber yapacaksiniz :)

Senden dort dortluk olmani beklemiyosa sorun yok bence. Ev bi sekilde temizlenecek, mecbur beraber yapacaksiniz :)
Benden hiçbir şey beklemiyor sağ olsun yapamayacağımı biliyor çünkü 😂😂
Yardımcı gelir ya da o temizler 🤓
Şey benim belim sıkıntılı biraz da 18 yaşımdan beri 🥺🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back