• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda kaynanasına rövaşata çekenler çeşit çeşit konu açanlar başkalarının konularında neden Sokrates?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fikir isteniyor ama bence cogu kisi ayni fikirde olunmasini istiyor (en azindan eskiden oyle konu cok vardi) Hatta o kadar hizini alip hirslaniyor ki kimisi beddua ustune beddua. Tabiki kimse kimsenin ahlak bekcisi degil ama burada verdigimiz cevaplar bizim karakterimiz, yasam tarzimiz, dogru yanlislarimiza gore. Yanlis yaptigini duymaya tahammul edemeyen neden konu acar anlamis degilim.
Şimdi misal konu oluyor işte elalem ne der diye onu yapamıyorum bunu yapamıyorum, şimdi ben küs olmamama rağmen kendi kuzenimin düğününe canım istemedi diye gitmeyen insanım elalem zerre umrum değil, şimdi benim sana vereceğim akılla senin beklediğin akıl bambaşka. Çünkü hayatlar bambaşka. Herkes kendi penceresinden değerlendirir olayı ama genel olarak kimsede karşıt görüşe saygı yok.

Kendini ordan soyutla kurtar 😂😂 evlilenlerin başıda sanki gogemi erdi 😂😂
Ben evlenmek istemiyorumm ama konulardan dışlanıyorum böylee hep yalnız kalıyorum 🥺🥺
Bazısı da müslüman olmayan yazmasın falan diyor napcam Kelime-i şahadet getirip mi gireceğim konuya anlamadım ki 🥺

Ben evlenmek istemiyorumm ama konulardan dışlanıyorum böylee hep yalnız kalıyorum 🥺🥺
Bazısı da müslüman olmayan yazmasın falan diyor napcam Kelime-i şahadet getirip mi gireceğim konuya anlamadım ki 🥺
Bdn evliyim de uydur kiz sanii nikah dugun video cekimsiz gorsmiyoruz topige

Benim ex kisisi hamilesin dua et trabzonspor şampiyon olsun, lohusasin dua et sampiyon olsun diye diye takimi şampiyon yaptirdi ahssha koca bir takim bana teşekkür borçlu ahsha
Türkiye Fransa macini da ben kazandirdim 9ha diyorum suan 100 dk totem yapitm pecete slaladim kollarım koptu ama rezil oldu pis franzilar

Benim ex kisisi hamilesin dua et trabzonspor şampiyon olsun, lohusasin dua et sampiyon olsun diye diye takimi şampiyon yaptirdi ahssha koca bir takim bana teşekkür borçlu ahsha
ay trabzon deyince tüylerim diken diken oluyo 😂 bacım boşanma sebebin %99 ihanet, dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back