- 23 Mart 2023
- 157
- 171
- 18
- 29
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Hani sen sarhoştunİnsallah seninde memeni ellerleebxbzhhzhzhzhzbz
Burada yeniyim her şeye hakim değilim nasıl koğuslarda hanimagalar oluyor burada da kk nin hanimagalari var sanirim, bazı yorumlar çok korkunc, okurken dayak yemeye basliyorsuneline gecirse parcalicak beni. Tövbe est diyorum sadece
Ama şakayla elledi diyor yaİnsallah seninde memeni ellerleebxbzhhzhzhzhzbz
ajeuehdhahaAy benim en sevdigim insllaj seninde ananin götü görünsün bdbdgdg
gerçekten içinde hala banlanmama ihtimalimiz olduğunu görmek beni çok üzdüYaa dur dur valla banlancaz dur karistirma aheuwjshs
Ben su an uyuyuorum.Ya dur en basta sen gitcen ajeuehdhaha
Bisey demedikki niye banlanalimgerçekten içinde hala banlanmama ihtimalimiz olduğunu görmek beni çok üzdü
Bana cok eskiden bi uye yazmisti bu sekilde, cok uzun zamandir da girmiyordum aslinda buraya. Kinamayin basiniza gelir vs vs. Yani yanlis buldugumuzu soyledigimizde neden basimiza geliyor hala anlamadim o kafaları. Ahlaki degerlerimiz neden var o zaman bizim ?Vallahi herkes nasılsa öyle olsun diyorum, burdakilere kendini beğendirmek için saçmasapan yaz yaz yaz, herkese ağzına geleni söyle sonra aynısını yaşayınca auuu auu olmaz öyle
Hele umarım sen de aynısı yaşarsın yazan hiçbir üyenin pul kadar değeri yok benim gözümde. İşte insanın diyesi geliyor bu kötü kalbinle yaşadıklarının tamamını hakediyorsun diye de, gerek yok onun gibi olmaya.
ahahahaha yavrum sabah uyandığında haftalık ban yemiş olacaksınAy benim en sevdigim insllaj seninde ananin götü görünsün bdbdgdg
Yaaa ama ben bisey xemedimkiahahahaha yavrum sabah uyandığında haftalık ban yemiş olacaksınkoynundaki süpürgeyle düşün dur ben gece naptım lan diye
bi de madem o kadar önem veriyorsun ahlaki değerlerin var e ablacım evliyken başkasıyla niye şakasına fofenk yapıyosunBana cok eskiden bi uye yazmisti bu sekilde, cok uzun zamandir da girmiyordum aslinda buraya. Kinamayin basiniza gelir vs vs. Yani yanlis buldugumuzu soyledigimizde neden basimiza geliyor hala anlamadim o kafaları. Ahlaki degerlerimiz neden var o zaman bizim ?
Beddua grubuna denk gelmişsinizBana cok eskiden bi uye yazmisti bu sekilde, cok uzun zamandir da girmiyordum aslinda buraya. Kinamayin basiniza gelir vs vs. Yani yanlis buldugumuzu soyledigimizde neden basimiza geliyor hala anlamadim o kafaları. Ahlaki degerlerimiz neden var o zaman bizim ?
Buranin hanimagasi Mune heisi yalan annemBurada yeniyim her şeye hakim değilim nasıl koğuslarda hanimagalar oluyor burada da kk nin hanimagalari var sanirim, bazı yorumlar çok korkunc, okurken dayak yemeye basliyorsuneline gecirse parcalicak beni. Tövbe est diyorum sadece
Mesela bunu yazan insan eleştri kaldıramayacaksa yazmayacak. Burası herkesr açık bir platform ve herkes yorum yapma hakkına sahip. Ama sen sana yorum yapanlara bile böyle kötü bir tarzla yaklaşırsan bu senin kötü biri olduğunu gösterir. Benim için önemli olan kimsenin ahlakı(evli adamlara göz dikenler hariç) değil, ben sonuçta bunların terazisi değilim ama benim için önemli olan karşımdakinin iyi bir insan olması. İyi insan da değilse yaşadıklarını hak ediyordur yani.Bana cok eskiden bi uye yazmisti bu sekilde, cok uzun zamandir da girmiyordum aslinda buraya. Kinamayin basiniza gelir vs vs. Yani yanlis buldugumuzu soyledigimizde neden basimiza geliyor hala anlamadim o kafaları. Ahlaki degerlerimiz neden var o zaman bizim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?