- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Yok canım daha gelmedikBanlandikmi belli oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım daha gelmedikBanlandikmi belli oldumu
İyi de kimi konuşuyorum ben b8le anlamadimUye konusmak ban sebebi dediler
ahahahaha hepsini geri alırsın, beklerim sendenYazıklar olsun attığım gülücüklere
sanırım o kısımda taklit olduğu anlaşılmıyo, bi de 2 gün yedim ya yok idamBen ben ve benim gibilere küfürlü hakaret eden üyenin bana söylediği hakareti yazdım diye banlandım kalbim çok kırılmıştı
Benim son banim 1 ay surdi, bi daba banlanirsam bence bi daha gelemendnsnssanırım o kısımda taklit olduğu anlaşılmıyo, bi de 2 gün yedim ya yok idam
yavrucum kadın olmak ve nefes almak serbest, sadece burdan yürüyelimBasligi KKnin unutamadiginiz konulari yapsak, konu icin konu acmak da yasakti demi
muneyi mi öldürdün, üyeleri mi taradın naptınBenim son banim 1 ay surdi, bi daba banlanirsam bence bi daha gelemendnsns
Hiç çıkışı yok her türlü banlar geliyorBasligi KKnin unutamadiginiz konulari yapsak, konu icin konu acmak da yasakti demi
Ay hoc bilmiyorum birileriyle con dalga ce tim ama kimlr bilmiyorummuneyi mi öldürdün, üyeleri mi taradın naptın
Kazen bey platforma gömer ahshsAslında yapsalar yeni bir platform Kadınlar Kulübü Kaos diye acayip tutar
of bari 24 saat olsa ya yarın alışverişe çıkıcaz zatenHiç çıkışı yok her türlü banlar geliyor
senenin belli günlerinde bıraksalar da birbirimizi yesek mesela 23 nisanda serbest olsa her şeyAslında yapsalar yeni bir platform Kadınlar Kulübü Kaos diye acayip tutar
Yanina entrikalar diye ekleme yapsalar ooo ortalik toz duman olurAslında yapsalar yeni bir platform Kadınlar Kulübü Kaos diye acayip tutar
Tamam bekleyelim sen okuyunca haber ver bizeOlayı abliyim diye konuyu bastna okiyin diyorum ama konustiugunuz ici. Konsanter ilamiyorun farkisdamisi8iz ?
Olayı abliyim diye konuyu bastna okiyin diyorum ama konustiugunuz ici. Konsanter ilamiyorun farkisdamisi8iz ?