- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
benim de sözlüm boğaİnternetten bakılan siteler var. Acaba onlar doğru mudur? Diğer türlü nasıl bakılıyor acaba onu da bilmiyorum ya, konuşuyorum öyle.Bu arada boğa erkeği nasıldır?
Hehe sözlüm boğa.Çok koruyucu, sahiplenici, sabırlı ama bir o kadar da inatçı, dikkafalı ve tek odaklı.
benim de sözlüm boğayemeğe, lükse ve cinselliğe taparlar. miskindir ama tam bir aile babasıdır, yenilesi erkektirler, sevin onları
Herkes anlaşamaz evet. Benim sözlüm çok takışır milletle mesela. Benimle takışmıyor hiç. Neden diye sordum; seninle takışacak bir şey olmuyor ki kendini çok güzel ifade ediyorsun dedi. Sanırım neyi neden yaptığımı anladığı için böyle söyledi.Benimde nişanlım aynı anlattığın şekilde.Çok anlayışlıdır kendisi, ama herkes boğa erkeğiyle anlaşılmaz yazmıştı bir yerde. Hatta bir arkadaşım bana hep der, nereden buldun boğayı diye. :)
Hah aynen yemek, lüks ve seks. Bayılırlar. Çokta iyi baba olurlar bence.benim de sözlüm boğayemeğe, lükse ve cinselliğe taparlar. miskindir ama tam bir aile babasıdır, yenilesi erkektirler, sevin onları
YeappppGerçekten öyle yemek yemeye bayılır, ve gerçekten miskindir.Ay iyi ki kapmışız boğa erkeklerini
Oyyyyy onlar çok fena ya.Karaktersiz degil de basak burcu bana soguk gelir. Yengec burcu da cok miy miy. Bunlardan daha kotusu akrep burcu, onu tek gecerim.
Balık burcu erkeği sizce de dengesiz değil mi?
Oyyyyy onlar çok fena ya.
Banlanmak istemiyorsan, özelden yazabilirsin.Balık erkeğinden bahsedersem banlanırım. (Başağım)
Astro.coma natal chart yazarak bakabilirsiniz :) boğa erkeklerini sevmem ben yani hoşlandığım biri de çıkmamıştı onlarda ama tek amaçları yemek yemek gibiİnternetten bakılan siteler var. Acaba onlar doğru mudur? Diğer türlü nasıl bakılıyor acaba onu da bilmiyorum ya, konuşuyorum öyle.Bu arada boğa erkeği nasıldır?
Aynen aynen. Kendisi de ben takıntılıyım diyip kabul etmiştiBaşak burcu erkeği kadar takıntılı bir burç görmedim. Bir söz söyle, aylarca kafana kakabilirler.
Diger 11 burc bir yana, akrep burcu bir yana.
Vışş belaaaa.... Kara belaaa... demek istiyorum.Akrep burcu erkegi nasildir ki
Banlanmak istemiyorsan, özelden yazabilirsin.Çok mu umutsuz vakalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?