- 12 Temmuz 2017
- 31
- 18
- 3
- 32
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Ne gibi? Zaten sizlerden yardım istiyorum göremediğim için..senin goremedigin bisi goruyo demek ki.
ne demek ne gibi? senin birine bakarken ne gordugunu kim bilebilir. sna mantksz gelen yaknlk ona mantkli geliyo demek.Ne gibi? Zaten sizlerden yardım istiyorum göremediğim için..
Basak ile yengec anlasamaz.Merhaba :) Burçlarla ilgilenen ablalarım arkadaşlarım bir yardımcı olursanız sevinirim.. Bir sorum var hep nedenini merak ediyorum.. Ben balık burcuyum 1 buçuk senelik yengeç erkeği ile bir beraberliğim vardı 1 sene önce bitti. Halen de seviyorum ve takip ediyorum. Bu yengeç arkadaşın gözü sürekli başak burcu kadınlarında. Kız kuzenleri olsun kız arkadaşları olsun hoşlandığı kızlar olsun hep başak burcu. Başak burcuna nedenini bilmediğim ayrı bir ilgisi var. Burçlarla ilgilenen biri değil bu yüzden kasıtlı olarak bir başak kadınını seçtiğini düşünmüyorum. Her burcun karakterlisi karaktersizi vardır kesinlikle başak burcunu kötülemek değil buradaki konuyu açma sebebim. Lakin çevresindeki karakterli alımlı herhangi bir burçtan güzel bayan varken neden gidip karaktersiz bir başak burcuna ilgi duyar bu yengeç erkekleri? Sadece aşk olarak değil arkadaşlık ettiği kızlar olsun, kız kuzenleri olsun muhabbet edebileceği kuzenleri varken o iki başak kuzenine ilgi duyuyor? Gerçekten sebebini çok merak ediyorum çekiyorlar mı birbirlerini anlamıyorum. Yardımcı olursanız merakıma ortak olursanız çok mutlu olurum. Sevgiler.. :)
Ben balik esim yengec burcu gayette iyi anlasiyoruz yengec erkekleri evcimen ve sevdiklerine baglidirlar başak burcu bizim burcun tam zitti demek hosuna giden bi tarafi var ama enteresan hersey dis guzellikle olmuyo demekki farkli bi yan bulmus onlarda
Evet zit burclar iliskilerde ozellikle yatakta cok iyi olur derlerBen de balık burcuyum. Başak burcu balık burcunun zıt burcu. Bununla bir alakası vardır belki? Bilemedim.
Evet zit burclar iliskilerde ozellikle yatakta cok iyi olur derler
Hadi ya? Bunu bilmiyordum. İlginçmiş.Evet zit burclar iliskilerde ozellikle yatakta cok iyi olur derler
Başak erkeği için bunu desen anlardım ama kadınına karaktersiz demeni çekememene bağlıyorum. He başak kadınları takıntılı ve sıkıcı olur neyse...karaktersiz bir başak burcuna
bende başak burcuyum :) karaktersizlikten değilde bence kimseye eyvallah olmamasından kaynaklanıyor.. ortalama bır turk kızıyım ortalamanın bıraz ustunde sayılabılecek bır guzellıgım var aynı sekılde zekada ama her ortamda dıkkatler uzerıme cekebılrım ..güçlü yapıdan kaynaklanıyor olabilir..
tabıkı karaktersız kısmını da bıraz acman gerekır bu durumda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?