- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.615
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
Süper severim ben akrepleriAkrep burcu erkegi nasildir ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper severim ben akrepleriAkrep burcu erkegi nasildir ki
Vışş belaaaa.... Kara belaaa... demek istiyorum.
Süper severim ben akrepleri
Akrep burcu erkegi nasildir ki
Kıskanç, kinci, zor oluyorlar genelde.Valla mi
Benim askimda akrepte o yüzden soruyorum
Akrep erkekleriyle evlenmeyin soylari tukensin diyorum o derece.
Ne tam gider ne tam kalir. Dedigin hicbir sey umrunda degildir kendi kafasina gore yasar. Narsistlik, egoistlik, bencillik ne ararsan var. Kincidir , asagilamaktan zevk alir.
Dogruu hee
Evet canim iyi anlasiyor bu birclar iliskilerim hep aslan burclu erkeklerdi yillarca suruyordu .Lakin baskin oteriter sahiplenici bir yapilari var benimde cok hosuma gider.Tek eksik uonleri sinirli noktalarina denk gelmiceksin birde fazla romantik degiller esimde oyle:))Ama iyi anlaşan burçlar sanki.
Iki tip akrep var diyorlar. Iyisi iyi, kotusu cok kotu. Ben iyi olana rastlamadim. Ben ben bennn merkezli bir burc.
Balık erkeği tanıdım bir tane çok çapkın biriydi, kabul de ederdi çevresine karşı ama sevdi mi de takıyordu o kişiyi, denge sıkıntısı vardı biraz bu konuda. İki yüzlü halini de gördüm, çok kolay gaza gelip sayıp sövdüğü insana yakın davranıyordu falan. Bir balık daha hatırladım şimdi eğer yanlış değilsem, o da çapkındı ama daha dengeliydi, balık değilse de yengeçti muhtemelen
Ben aşırı duygusal insanlara biraz uzağım, kararlarında dengesiz oluyorlar. Özellikle ay burcu yengeç olan birini tanıdım o çok gereksiz duygusallık gösteriyordu, ne istediğini bilmiyordu falan. Ay burçlarını da önemserim biraz, duygu ve iç dünyayı anlatır.
Su gruplarına karşı bir mesafem vardır benim genelde zaten.. Anlaşıyor gibi oluruz, bazı konularda aynı düşünürüz(yükselenim akrep) ama sonra değişir işler genelde, fevri geliyorlar bana.
Aslan sorumluluklarını asla bilmez, birşeyi 500 kere yap diyecen ki öyle yapacak.vurdumduymaz, kural tanımaz uçuk kaçık. Gezelim eğlenelim harcayalım , parayı savurur,yalana meyillidir.Çocuk gibidirBende yengeç burcuyum sevgilimde aslan, aslan erkegi nasildir peki ☺☺☺