- 12 Temmuz 2017
- 31
- 18
- 3
- 32
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Başak erkeği için bunu desen anlardım ama kadınına karaktersiz demeni çekememene bağlıyorum. He başak kadınları takıntılı ve sıkıcı olur neyse...
Ya o bazen oluyor. Benim çekim burcum toprak burçlarıdır. Genelde de boğadır. Lisede bile beğendiğim ünlülerin büyük çoğunluğu boğaydı. Sözlümde boğa. Yay burcu mesela hiç çekici gelmez bana.Her burcun ucuzu da namuslusu da vardır. Muhatap olduğu başaklar hep o biçim kişiler. Ama anlamadığım hep dönüp dolaşıp bir başağı bulması. Çalıştığı yere 2 yabancı uyruklu kişi geliyor başak olanını takip edip fotolarını beğeniyor en basiti :)
Her burcun ucuzu da namuslusu da vardır. Muhatap olduğu başaklar hep o biçim kişiler. Ama anlamadığım hep dönüp dolaşıp bir başağı bulması. Çalıştığı yere 2 yabancı uyruklu kişi geliyor başak olanını takip edip fotolarını beğeniyor en basiti :)
Doğum haritasından dolayı. Bu yengeç erkeğinin doğum haritası da böyledir büyük ihtimalle.Ya o bazen oluyor. Benim çekim burcum toprak burçlarıdır. Genelde de boğadır. Lisede bile beğendiğim ünlülerin büyük çoğunluğu boğaydı. Sözlümde boğa. Yay burcu mesela hiç çekici gelmez bana.
Biraz daha açar mısınız?Doğum haritasından dolayı. Bu yengeç erkeğinin doğum haritası da böyledir büyük ihtimalle.
Adam kız kuzenlerine sarkıyor siz burcunun özelliklerini mi düşünüyorsunuz?[/Q
Bir de benim gördüğüm Başak kadınları baya bakımlı oluyorlar. Gerçi sen de balıkmışsın. Balık kadınları da genelde güzel ve çekici olur.
Şöyle ki doğum haritanız açılır. Konumlara bakılır. Mars gezegenine 7. Evdeki burca filan bakılır genelde. Ben de toprak burcu erkeklerini zerre sevmem haritamda marsım başakta ama sadece bakımlı erkekleri beğenmeme neden oluyor. Başak erkekleri de sıkıcı karaktersiz olur.Biraz daha açar mısınız?
Hakikaten çok zıt burçlarBen aslan burcuyum, nişanlım boğa burcu.. Yani bir insan bir insanla ancak bu kadar zıt olur.Fakat çok çok uzun yıllardır birlikteyiz. Bu iki burç hiç anlaşamazmış zaten sanırım.
Başak burcu iki tane kız arkadaşım var. Çok güzeldir ikisi de, çekicidir. Belki de o yüzdendir, bilemedim..
Eski sevgilim başaktı. Yok yani ben de sevmiyorum.Şöyle ki doğum haritanız açılır. Konumlara bakılır. Mars gezegenine 7. Evdeki burca filan bakılır genelde. Ben de toprak burcu erkeklerini zerre sevmem haritamda marsım başakta ama sadece bakımlı erkekleri beğenmeme neden oluyor. Başak erkekleri de sıkıcı karaktersiz olur.
Peki o kızların burçlarından başka ortak özellikleri var mı? Varsa neler?Yok dış görünüşüm konusunda bir sıkıntı yok benim çok zevkli bakımlı ve temiz olduğumu hep söylerdi. Zaten dış görünüşe önem veren biri değil ruhen çekiyorlar
Peki o kızların burçlarından başka ortak özellikleri var mı? Varsa neler?
O zaman eski sevgilimin zayıf noktası ilgi. Daha fazla ilgi göstereceksin.Çok ilgililer hayır eski sevgilim çok yakışıklı olsa anlarım ama çok çirkin Allah affetsin. Gördükleri yerde yapışıyorlar saçma sapan sohbet muhabbet maksat konu olsun. Hepsi akıl vermeye bayılıyor. Böyle yani..
Ben de başak burcuyum ama başak burcu erkekleri uzak dursun!!!Eski sevgilim başaktı. Yok yani ben de sevmiyorum.
Ben de başak burcuyum ama başak burcu erkekleri uzak dursun!!!
O zaman eski sevgilimin zayıf noktası ilgi. Daha fazla ilgi göstereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?