- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.615
-
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
Benim bir tane başak flörtüm oldu gibi bir şeylerdi. Öhöm neyse ben ondan zekiyim diye kıskanıyordu saf ben de ikizlerim dünyanın en gereksiz flörtüydüÇok bilgilisin ben senin kadar bilgili değilim diyip duruyordu...
Ben başak burcuyum, bir ortama girince ve bir konu hakkında konuşurken bilgim ve zekam ön plana çıkar, tanıştığım tüm erkekler bilgime hayran olduklarını, zeki olduğumu söylemişlerdir.
Onun haricinde, yüzüm ve fiziğim beğenilir. Bakımlıyımdır, parfümsüz dışarı çıkmam ve kullandığım parfümler de çok beğenilir. Rujlara karşı ayrı ilgim var ve hafif bir makyaj yaparım ama ruj olmazsa olmazdır, ortama göre güzel giyinirim. Giysileri yakıştırdığım söylenir.
İlk sevgilim yengeçti, biraz fazla ağlaktı. Ben ona göre daha domınant daha ayakları yere basan biriydim.
Bu durum zamanla sorun oldu ve aşağılık kompleksine girdi. Ben de duygusal biriyimdir aslında ama o farklı bir şeydi...
Çok bilgilisin ben senin kadar bilgili değilim diyip duruyordu...
Şimdi flört ettiğim kişi de balık burcu. O da bana diyor zekisin, güzelsin, farklı bir havan var diye...
Benim bir tane başak flörtüm oldu gibi bir şeylerdi. Öhöm neyse ben ondan zekiyim diye kıskanıyordu saf ben de ikizlerim dünyanın en gereksiz flörtüydü
Yengeç erkeği de hep aldatır sen iyisi mi etkileme bana da güven bu konularda bilgi sahibiyimBaşak ablam akıl ver nasıl etkileyebilirim :))
başak burçları kendilerini beğenmiş ve soğuk olurlar(konudaki başakların kendilerini tanımlamalarını okursanız ne dediğimi anlarsınız). yengeçlerse balık gibi su olmasına rağmen tam bir submissive'dirler o yüzden kadının yönetimini severler. balıklar hayalci oldukları için karşıdaki insana tam teslim olmazlar bu yüzden başaklarla uymaz enerjileriEski sevgilim başaktı. Yok yani ben de sevmiyorum.
Yengeç erkeği de hep aldatır sen iyisi mi etkileme bana da güven bu konularda bilgi sahibiyim
Yengeç erkeği de hep aldatır sen iyisi mi etkileme bana da güven bu konularda bilgi sahibiyim
Doğum haritanıza bakmak gerek :) ben normalde yengeçim ama haritamda beni ikizler etkilediğinden yengeçle alakam yok astrolojiden anlayan herkes bana bunu diyor işteYa ne güzel burçlardan anlıyorsunuz. Ben aslan burcuyum, ama aslan burcuyla neden alakam yok sizce?Sizin de aslan burcunu duvara yapıştırasınız geliyor mu? Herkes bana bunu diyor da..
Eğer muhabbet ediyorsanız hala, genel kültür ile ilgili şeylerden, edebiyattan, tarihten, felsefeden bahsedebilirsin. Ama tabi konu açılınca, uygun bir zamanda bahsetmek gerek.Başak ablam akıl ver nasıl etkileyebilirim :))
Yengeç burcu sevgilim beni aldatmıştı... Fakat benden sonra da dikiş tutturamadı. Sürekli yeni birileri oldu...Yengeç erkeği de hep aldatır sen iyisi mi etkileme bana da güven bu konularda bilgi sahibiyim
Balık burcu erkeği ile ilgili bilgin var mı?Benim bir tane başak flörtüm oldu gibi bir şeylerdi. Öhöm neyse ben ondan zekiyim diye kıskanıyordu saf ben de ikizlerim dünyanın en gereksiz flörtüydü
Eğer muhabbet ediyorsanız hala, genel kültür ile ilgili şeylerden, edebiyattan, tarihten, felsefeden bahsedebilirsin. Ama tabi konu açılınca, uygun bir zamanda bahsetmek gerek.
Onun haricinde nedense diller ile ilgileniyorsan çok ilgilerini çekiyor.Ben İngilizce ve Fransızca biliyorum, kendi kendime İspanyolca öğreniyorum diyince waow oluyorlardı.
Bir de ben çok opera, tiyatro, müzeye giderim. Gittikten sonra da içeriğini anlatıp, üstünde konuşurdum...
Yengeç erkekleri ikinci ev açar derler mesela. Bir de balık erkeği de ikinci ev açarmış. Başak erkekleri de böyle karaktersiz olur işteYengeç burcu sevgilim beni aldatmıştı... Fakat benden sonra da dikiş tutturamadı. Sürekli yeni birileri oldu...
Doğum haritanıza bakmak gerek :) ben normalde yengeçim ama haritamda beni ikizler etkilediğinden yengeçle alakam yok astrolojiden anlayan herkes bana bunu diyor işteaslanlar tatlış gene ya :)
Başak burcu erkeği kadar takıntılı bir burç görmedim. Bir söz söyle, aylarca kafana kakabilirler.Yengeç erkekleri ikinci ev açar derler mesela. Bir de balık erkeği de ikinci ev açarmış. Başak erkekleri de böyle karaktersiz olur işte
Burçtan ve ilgiden ayrı olarak düşün. O kızlarda var demek ki bir şey. Ama ne? Bak çok basit bir örnek; benim eski sevgilim şu anki sözlümden daha çok beğenilirdi ama bana göre vizyonsuzdu ve çekik değildi. Çekik gözlere bayılırım.İlgimden boğulduğunu söylerdi
Hehe sözlüm boğa.İnternetten bakılan siteler var. Acaba onlar doğru mudur? Diğer türlü nasıl bakılıyor acaba onu da bilmiyorum ya, konuşuyorum öyle.Bu arada boğa erkeği nasıldır?
Ama iyi anlaşan burçlar sanki.Burclarla alalasi var tabikide.Ben teraziyim bildim bileli aslanlar pesimdeeski sevgililerim hep aslan burcuydu.Cok baskin oteriter karaktreler .Esimde Aslan burcu.
Bilmiyorum Aslam teraziyi cekiyor yoksa terazi mi muama