nerde bulur koklarım bunu kuzummm watsons gratiste olur muKuzum lolita lempicka tarzında ağırlığı. Hatta ondan bir tık hafif. İlk sıkıldığında biraz ağır ama sonra şekerli dalin gibi masum kokuyor yumuşuyor.
Çok güzel şekerli ve beni mutlu eden bir koku wish. :)
evet kuzum watsons gratis gibi yerlerde vardır bide hobi kozmetik gibi küçük kozmetikçilerde de bulursun..bazı sevil parfümerilerde de var :)nerde bulur koklarım bunu kuzummm watsons gratiste olur mu
bugün koklucam bakalım beğencen mi :)beğenirsem misspera dan almayı düşünüyorum orjinaldir heraldeevet kuzum watsons gratis gibi yerlerde vardır bide hobi kozmetik gibi küçük kozmetikçilerde de bulursun..bazı sevil parfümerilerde de var :)
Mizudan aldım ben kendiminkini orijinal canım merak etme:)) misspera'da orjinaldir.bugün koklucam bakalım beğencen mi :)beğenirsem misspera dan almayı düşünüyorum orjinaldir heralde
çok teşekkürler kuzum
Bugün geldi wish im güzel,tatlı ama baymayan bi tatlılıkta kış için uygun güzel bi parfüm çok sevdim ama hala tam kokumu bulamadım günlük kullanırım yine aramaya devamWish imi sipariş ettim bakalım umarım beğenirim
Bugün geldi wish im güzel,tatlı ama baymayan bi tatlılıkta kış için uygun güzel bi parfüm çok sevdim ama hala tam kokumu bulamadım günlük kullanırım yine aramaya devam
ağır kokulardan hoşlanmayan biri de kullanabilir mi sence daha doğrusu bana göre tatlımsı ve şekerli koku farklı wish şekerliyse düşünmem ama cok hafif ağır ve tatlımsı ise olabilir
ben kokusunu hiç bilmiyorum sence tanıdık bir kokumu ? :)
Canım ilk 15 dk inanılmaz ağırdır wish. Sonra durdukça yumuşar bebeksileşir. Ama hep bi şekerli tatlı hali vardır o kaybolmaz. Eğer şekerli koku sevmiyorsan tavsiye etmem.ağır kokulardan hoşlanmayan biri de kullanabilir mi sence daha doğrusu bana göre tatlımsı ve şekerli koku farklı wish şekerliyse düşünmem ama cok hafif ağır ve tatlımsı ise olabilir
Hayırlı olsun kuzumBugün geldi wish im güzel,tatlı ama baymayan bi tatlılıkta kış için uygun güzel bi parfüm çok sevdim ama hala tam kokumu bulamadım günlük kullanırım yine aramaya devam
Sağol bitanemCanım ilk 15 dk inanılmaz ağırdır wish. Sonra durdukça yumuşar bebeksileşir. Ama hep bi şekerli tatlı hali vardır o kaybolmaz. Eğer şekerli koku sevmiyorsan tavsiye etmem.
Hayırlı olsun kuzum
Wish çok sevdim ben ya bu kış favori kokum wish ve yves rocher vanilla edt
Teşekkürler canım janna'm zaten vermiş cevabını ama şekerli kokulara dayanamıyorsan bence bunada dayanamazsın ama wish böyle baş ağrıtan şekerli kokulardan değil bana göre özelliklede sonradan koklamaya doyulmaz fiyatına göre kaliteside muhteşem bence ama sana denemeden almanı tavsiye etmem canımağır kokulardan hoşlanmayan biri de kullanabilir mi sence daha doğrusu bana göre tatlımsı ve şekerli koku farklı wish şekerliyse düşünmem ama cok hafif ağır ve tatlımsı ise olabilir
ya evet çok şekerli kokulardan hoşlanmıyorum ama siz böyle güzel kış kokusu tatlımsı dedikçe de iyice merak ettim :))Canım ilk 15 dk inanılmaz ağırdır wish. Sonra durdukça yumuşar bebeksileşir. Ama hep bi şekerli tatlı hali vardır o kaybolmaz. Eğer şekerli koku sevmiyorsan tavsiye etmem.
Hayırlı olsun kuzum
Wish çok sevdim ben ya bu kış favori kokum wish ve yves rocher vanilla edt
Güle güle kullan canım o parfüm bana yıllar önce hediye gelmişti ama kalıcı değildi bende sanırım ben kış için daha ağır kokulardan hoşlanıyorum canım,umarım memnun kalırsın dediğim gibi wishi denemeden alma benceya evet çok şekerli kokulardan hoşlanmıyorum ama siz böyle güzel kış kokusu tatlımsı dedikçe de iyice merak ettim :))
yves rocher vanilla edt dediğin 35 tl olan mı yoksa 100 tl civarı olan mı ?
bu arada bugun Elizabeth arden 5th avenue after five aldım inşallah memnun kalırım
bende çok kalıcı olacağını düşünmüyorum canım aldık bakalım azcık ucundan noa ya benzese bari sevinirim :)Güle güle kullan canım o parfüm bana yıllar önce hediye gelmişti ama kalıcı değildi bende sanırım ben kış için daha ağır kokulardan hoşlanıyorum canım,umarım memnun kalırsın dediğim gibi wishi denemeden alma bence
35 tl olan canım 100 mllik. Bildiğin saf vanilya kokusu. Portakal&vanilyalı kurabiye gibi kokuyor. Onu sıktığımda genelde cok dikkat cektiğini fark ettim. Hatta bir keresinde bi kız grubunun yanından geçtim arkamdan şey dediklerini duydum "oha cok güzel koktu"ya evet çok şekerli kokulardan hoşlanmıyorum ama siz böyle güzel kış kokusu tatlımsı dedikçe de iyice merak ettim :))
yves rocher vanilla edt dediğin 35 tl olan mı yoksa 100 tl civarı olan mı ?
bu arada bugun Elizabeth arden 5th avenue after five aldım inşallah memnun kalırım
35 tl olan canım 100 mllik. Bildiğin saf vanilya kokusu. Portakal&vanilyalı kurabiye gibi kokuyor. Onu sıktığımda genelde cok dikkat cektiğini fark ettim. Hatta bir keresinde bi kız grubunun yanından geçtim arkamdan şey dediklerini duydum "oha cok güzel koktu"
Merak ettimm. En kısa zamanda yves rocher mağazasına uğrayıp vanilya kokusunu deneyeceğim.35 tl olan canım 100 mllik. Bildiğin saf vanilya kokusu. Portakal&vanilyalı kurabiye gibi kokuyor. Onu sıktığımda genelde cok dikkat cektiğini fark ettim. Hatta bir keresinde bi kız grubunun yanından geçtim arkamdan şey dediklerini duydum "oha cok güzel koktu"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?