Burası WISH Chopard tutkunlarının paylaşım alanı

:)))))) 100 ml 35 lira çok uygun geldi canım. yılbaşı diye de kargo ücreti yok :)

:)))))) 100 ml 35 lira çok uygun geldi canım. yılbaşı diye de kargo ücreti yok :)
Evet bence de çok uygun canım vanilya kokusun seviyorsan al bence.

Ben 20 mllik almıştım belki sıkar beni diye ama gidip 100 ml alacağım çok güzelmiş kokusu özellikle kış mevsiminde.

İçinde portakalımsı bir nota alıyorum bende. Sanki böyle portakallı&vanilyalı kurabiye gibi. Kremi beni baymıştı ama parfümü soğuk havada sıktığım da hiç baymadı.

Aksine kendimi yiyesim geliyor sıktığımda.

Portakal/turunçgil kokusunu parfümde hiç sevmem bu yüzden burberry weekend en sevmediğim parfümdür :) vanilya harici bir şey var ama ne olduğunu tam çözemedim bende.

Portakal/turunçgil kokusunu parfümde hiç sevmem bu yüzden burberry weekend en sevmediğim parfümdür :) vanilya harici bir şey var ama ne olduğunu tam çözemedim bende.
Portakalımsı turunçgil var bence ondan sevmemişsindir :) ben bayılıyorum vanilyayla çok yakıştırıyorum.

Portakalımsı turunçgil var bence ondan sevmemişsindir :) ben bayılıyorum vanilyayla çok yakıştırıyorum.
Portakalımsı vanilyaysa ben de kesin çok severim. İkisini çok yakıştırıyorum. Lolita lift te bu şekilde zaten o yüzden bayılıyorum liftede. Portakallı vanilya gibi bildiğin eti cin bisküvisi gibi kokuyor Liftte. Yves rocher nin vanilya parfümüne kesin bakmam lazım. İyice meraklandım :)

Eti cin işte bu aynen tam da bu evet bence sende seveceksin canım git bak :)

canlar wish copard anlatımlarınıza dayanamadım mizu dan sipariş verdim :)) gratiste jelatini var diye bakamadım kokusuna açık parfüm de yanıltabilir diye hiç gitmedim sonuçta orjinalden farklıdır kokusu. inşallah beğenirim :) gelir gelmez yazıcam buraya. yves rocher vanilyaya da istanbula gidince bakıcam:)

Bende bugün yves rochere uğradım ama başka bi parfüm alıp çıktım quelques notes d'amour diye bi parfüm aldım 50 cc bide yanında 5 cc lik eşantiyon parfümü vardı 90 tl.ye aldım kokusu çok hoş kadınsı bi parfüm bence çok beğendim

kızlar Elizabeth Arden after five aldım demiştim bugün geldi temiz bi kokusu var ama tabi etrafta buram buram kokmuyor ama kullanılabilir hafif temiz yine de hoşuma gitti şu an en çok yarın gelecek olan wish copardi merak ediyorum:)

sizin dediginizz o komsununkı hangisi acaba ?? merak ettim apartmanı saracakk kadar güzel kokuyu :)

wish bende merakk ediyormm nerden aldınız ne kadar a ??

buldunuz mu peki :)))

anladım ama :) üstte arkadas resim paylasmıs şisesi beyaz olan dyınce kafam karstı normalde sisesi acık mavi :)) deil mi acaba baska cesidini mı bahsedioo dedimmm
Evet canım wishin çeşitleri var. şişesi açık renkli olan wishden bahsediyor. Ama onu ben de hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…