- 15 Aralık 2015
- 33
- 27
- 3
- 39
:)))))) 100 ml 35 lira çok uygun geldi canım. yılbaşı diye de kargo ücreti yok :)35 tl olan canım 100 mllik. Bildiğin saf vanilya kokusu. Portakal&vanilyalı kurabiye gibi kokuyor. Onu sıktığımda genelde cok dikkat cektiğini fark ettim. Hatta bir keresinde bi kız grubunun yanından geçtim arkamdan şey dediklerini duydum "oha cok güzel koktu"
Evet bence de çok uygun canım vanilya kokusun seviyorsan al bence.:)))))) 100 ml 35 lira çok uygun geldi canım. yılbaşı diye de kargo ücreti yok :)
Yves rocher'ın vanilyasını nedense bir türlü sevemedim :| Saf vanilya gibi yumuşak değil de garip bir sertliği var gibi.
Wish ise vazgeçilmez kış parfümüm. Bugün sıktım yine kokusu burnuma çarptıkça mutlu oluyorum
İçinde portakalımsı bir nota alıyorum bende. Sanki böyle portakallı&vanilyalı kurabiye gibi. Kremi beni baymıştı ama parfümü soğuk havada sıktığım da hiç baymadı.
Aksine kendimi yiyesim geliyor sıktığımda.
Portakalımsı turunçgil var bence ondan sevmemişsindir :) ben bayılıyorum vanilyayla çok yakıştırıyorum.Portakal/turunçgil kokusunu parfümde hiç sevmem bu yüzden burberry weekend en sevmediğim parfümdür :) vanilya harici bir şey var ama ne olduğunu tam çözemedim bende.
Portakalımsı vanilyaysa ben de kesin çok severim. İkisini çok yakıştırıyorum. Lolita lift te bu şekilde zaten o yüzden bayılıyorum liftede. Portakallı vanilya gibi bildiğin eti cin bisküvisi gibi kokuyor Liftte. Yves rocher nin vanilya parfümüne kesin bakmam lazım. İyice meraklandım :)Portakalımsı turunçgil var bence ondan sevmemişsindir :) ben bayılıyorum vanilyayla çok yakıştırıyorum.
Eti cin işte bu aynen tam da buPortakalımsı vanilyaysa ben de kesin çok severim. İkisini çok yakıştırıyorum. Lolita lift te bu şekilde zaten o yüzden bayılıyorum liftede. Portakallı vanilya gibi bildiğin eti cin bisküvisi gibi kokuyor Liftte. Yves rocher nin vanilya parfümüne kesin bakmam lazım. İyice meraklandım :)
Yves rocher de vanilya parfümü diye geçiyor dimi canım?Eti cin işte bu aynen tam da buevet bence sende seveceksin canım git bak :)
canım yves rocher'in sitesine gir parfümler kısmında meyve kokulu parfümlere gir oradan vanilyayı seç görürsün :) 100 ml edtsi 34,99Yves rocher de vanilya parfümü diye geçiyor dimi canım?
sizin dediginizz o komsununkı hangisi acaba ?? merak ettim apartmanı saracakk kadar güzel kokuyu :)ayy bende dün akşam bizim apartmana girmemle tanıştım bu kokuyla...
nasıl bişiydir o öyle,nasıl bir güzelliktir...
anneme talimat verdim hemen kimin sıktığı bulunsun diye:)
en üst katta muhasebeci kadın kullanıyormuş.
vermiş annem ismini yazmışlar ve şişesi de şu arkadaşın eklediği ilk resim yani beyaz olan.
ama baktımki çeşitleri var.
dpdeki hangisi acaba?
Chopard Wish den bahsediyor canım :)sizin dediginizz o komsununkı hangisi acaba ?? merak ettim apartmanı saracakk kadar güzel kokuyu :)
anladım ama :) üstte arkadas resim paylasmıs şisesi beyaz olan dyınce kafam karstı normalde sisesi acık mavi :)) deil mi acaba baska cesidini mı bahsedioo dedimmmChopard Wish den bahsediyor canım :)
wish bende merakk ediyormm nerden aldınız ne kadar a ??kızlar Elizabeth Arden after five aldım demiştim bugün geldi temiz bi kokusu var ama tabi etrafta buram buram kokmuyor ama kullanılabilir hafif temiz yine de hoşuma gitti şu an en çok yarın gelecek olan wish copardi merak ediyorum:)
beyazz derkenn ?? buldunux muuwish in beyaz renkli olanını hiçbiryerde bulamadım hep mavisi var.beyazını kullananlar nerden buldunuz bi yardımcı olursanız sevinirim
buldunuz mu peki :)))Ben açık parfumunu aldım gerçek kokusuna ve kalıcılığı cok yakın. Biraz ağır bir koku ama bence aşırı dişi bir koku gibi geliyor. Benim aldığımınkalıcılığıda gayet güzel. Ben ne sevsem evdeki erkek kardeşlerim hiç birini beğenmediği gibi bunuda beğenmediler. Ama ben yazın boyle hafif bir iki fıs düğünlerde olabilir ondan sonrada kıs parfümü olarak kullanmaya devam edeceğim.
Aslında ben daha çok koridor kokusu istiyorum ama bulamadım. Böyle geçtiğin yerde kokun kalacak. Belki bu Wish de öyledir ama koku yogun gelirse insanları baymak isteemedim.
mizu dan aldım canım 79.99 kargo ile birlikte 85 tl bu gün gelince yorumumu paylaşıcam:)wish bende merakk ediyormm nerden aldınız ne kadar a ??
Evet canım wishin çeşitleri var. şişesi açık renkli olan wishden bahsediyor. Ama onu ben de hiç bilmiyorum.anladım ama :) üstte arkadas resim paylasmıs şisesi beyaz olan dyınce kafam karstı normalde sisesi acık mavi :)) deil mi acaba baska cesidini mı bahsedioo dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?