• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası WISH Chopard tutkunlarının paylaşım alanı

illa birini alcam dye bişi yok da
böyle tatlı tatlı bir vanilya kokusu istiyorum :KK68:
bunların da fiyatı uygun aslında ondan :KK19:

Tatlı tatlı vanilya kokmasını istiyosan sana önerim Kenzo Amour aslında .. Veya Lolita Lempicka L.Bunu piyasada bulman zor ancak trendyolda, missperada falan 30 mllikleri mevcut.
Aslında sen Lolita lempickayı beğendiysen büyük ihtimalle Viktor Rolf Flowerbomb'u da begenirsin.
Çook güzel bir koku..

ya nasil bi koku cok mu tatli orjinalini koklayamadim acik parfumden baktim hic bi yerde yok sadece internette var parfum :)

bendede var üstelik orjinali ancak kac aydır dolap bekliyor dayanamıyorum cok agir keskin ben hiç beğenmiyorum

ya nasil bi koku cok mu tatli orjinalini koklayamadim acik parfumden baktim hic bi yerde yok sadece internette var parfum :)

Evet ağır bir koku hatta ilk sıktığında thierry mugler angel gibi kokuyor.. Biraz geçtikten sonra yumuşuyor kokusu.
Ama benım erkek arkadaşım beğenmemişti.
Almadsn önce iyi düşün ağır kokuları kaldıramıyorsan kullanamayabilirsin.

Evet ağır bir koku hatta ilk sıktığında thierry mugler angel gibi kokuyor.. Biraz geçtikten sonra yumuşuyor kokusu.
Ama benım erkek arkadaşım beğenmemişti.
Almadsn önce iyi düşün ağır kokuları kaldıramıyorsan kullanamayabilirsin.
bebişim başın ağrır senin :D

sanki daha farklı bi adı mı vardı :KK70:
ben hiçç hatırlayamadım
çat diye söyledin bu arada :KK66: boşuna aryoyrum yarım saattir:eek:
lampicka seviyosan nu da seversin demiştin :KK49:
Evet pink sugardı:)) bu arada lancome la vie est belle, lancome tresor la nuit, viktor rolf flowerbomb'u da begenirsin:)

Tatlı tatlı vanilya kokmasını istiyosan sana önerim Kenzo Amour aslında .. Veya Lolita Lempicka L.Bunu piyasada bulman zor ancak trendyolda, missperada falan 30 mllikleri mevcut.
Aslında sen Lolita lempickayı beğendiysen büyük ihtimalle Viktor Rolf Flowerbomb'u da begenirsin.
Çook güzel bir koku..
kuzu chopard wish hakkında ne düşünüyorsunnn ağır mı

kuzu chopard wish hakkında ne düşünüyorsunnn ağır mı
Kuzum lolita lempicka tarzında ağırlığı. Hatta ondan bir tık hafif. İlk sıkıldığında biraz ağır ama sonra şekerli dalin gibi masum kokuyor yumuşuyor.

Çok güzel şekerli ve beni mutlu eden bir koku wish. :)

Back