illa birini alcam dye bişi yok da
böyle tatlı tatlı bir vanilya kokusu istiyorum
bunların da fiyatı uygun aslında ondan
wish almayı düşünüyorum
fikir verin kızlarrr
Aslinda ben yeni bi parfum kesfettim bvlgari goldea yeni cikmis bayildimm ona ama cok pahalii onun iceriginde bi koku ariyorumNe fikri verelim canım :)
Paco Rabanne olympea parfümüne benzetilmiş daha cok:)Aslinda ben yeni bi parfum kesfettim bvlgari goldea yeni cikmis bayildimm ona ama cok pahalii onun iceriginde bi koku ariyorum
ya nasil bi koku cok mu tatli orjinalini koklayamadim acik parfumden baktim hic bi yerde yok sadece internette var parfum :)
bebişim başın ağrır seninEvet ağır bir koku hatta ilk sıktığında thierry mugler angel gibi kokuyor.. Biraz geçtikten sonra yumuşuyor kokusu.
Ama benım erkek arkadaşım beğenmemişti.
Almadsn önce iyi düşün ağır kokuları kaldıramıyorsan kullanamayabilirsin.
vazgeç bu sevdadan :)Aslinda ben yeni bi parfum kesfettim bvlgari goldea yeni cikmis bayildimm ona ama cok pahalii onun iceriginde bi koku ariyorum
Aslında agrımıyorda angel tarzı kokuları sevmıyorum:)bebişim başın ağrır senin
janna canım sen bana bi konuda bi parfüm tavsiye etmiştin kesin denemeliyim diye bide alıntı yapıp cvp vermiştimAslında agrımıyorda angel tarzı kokuları sevmıyorum:)
Aquolina pink sugar canım.)janna canım sen bana bi konuda bi parfüm tavsiye etmiştin kesin denemeliyim diye bide alıntı yapıp cvp vermiştimbulamıyorum şimdi o mesajı parfüme bakcam
sanki daha farklı bi adı mı vardıAquolina pink sugar canım.)
Evet pink sugardı:)) bu arada lancome la vie est belle, lancome tresor la nuit, viktor rolf flowerbomb'u da begenirsin:)sanki daha farklı bi adı mı vardı
ben hiçç hatırlayamadım
çat diye söyledin bu aradaboşuna aryoyrum yarım saattir
lampicka seviyosan nu da seversin demiştin
koklayamadık ki piyasada yok :/Evet pink sugardı:)) bu arada lancome la vie est belle, lancome tresor la nuit, viktor rolf flowerbomb'u da begenirsin:)
sevilde satılıyor canım:)koklayamadık ki piyasada yok :/
evet flowerbomb u da demiştin cnm daha önce :)
teşekkür ederim
kuzu chopard wish hakkında ne düşünüyorsunnn ağır mıTatlı tatlı vanilya kokmasını istiyosan sana önerim Kenzo Amour aslında .. Veya Lolita Lempicka L.Bunu piyasada bulman zor ancak trendyolda, missperada falan 30 mllikleri mevcut.
Aslında sen Lolita lempickayı beğendiysen büyük ihtimalle Viktor Rolf Flowerbomb'u da begenirsin.
Çook güzel bir koku..
Kuzum lolita lempicka tarzında ağırlığı. Hatta ondan bir tık hafif. İlk sıkıldığında biraz ağır ama sonra şekerli dalin gibi masum kokuyor yumuşuyor.kuzu chopard wish hakkında ne düşünüyorsunnn ağır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?