• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası WISH Chopard tutkunlarının paylaşım alanı

35 tl olan canım 100 mllik. Bildiğin saf vanilya kokusu. Portakal&vanilyalı kurabiye gibi kokuyor. Onu sıktığımda genelde cok dikkat cektiğini fark ettim. Hatta bir keresinde bi kız grubunun yanından geçtim arkamdan şey dediklerini duydum "oha cok güzel koktu" :KK70:
:)))))) 100 ml 35 lira çok uygun geldi canım. yılbaşı diye de kargo ücreti yok :)

:)))))) 100 ml 35 lira çok uygun geldi canım. yılbaşı diye de kargo ücreti yok :)
Evet bence de çok uygun canım vanilya kokusun seviyorsan al bence.

Ben 20 mllik almıştım belki sıkar beni diye ama gidip 100 ml alacağım çok güzelmiş kokusu özellikle kış mevsiminde.

Yves rocher'ın vanilyasını nedense bir türlü sevemedim :| Saf vanilya gibi yumuşak değil de garip bir sertliği var gibi.

Wish ise vazgeçilmez kış parfümüm. Bugün sıktım yine kokusu burnuma çarptıkça mutlu oluyorum :KK51:

İçinde portakalımsı bir nota alıyorum bende. Sanki böyle portakallı&vanilyalı kurabiye gibi. Kremi beni baymıştı ama parfümü soğuk havada sıktığım da hiç baymadı.

Aksine kendimi yiyesim geliyor sıktığımda.:KK53:

İçinde portakalımsı bir nota alıyorum bende. Sanki böyle portakallı&vanilyalı kurabiye gibi. Kremi beni baymıştı ama parfümü soğuk havada sıktığım da hiç baymadı.

Aksine kendimi yiyesim geliyor sıktığımda.:KK53:

Portakal/turunçgil kokusunu parfümde hiç sevmem bu yüzden burberry weekend en sevmediğim parfümdür :) vanilya harici bir şey var ama ne olduğunu tam çözemedim bende.

Portakal/turunçgil kokusunu parfümde hiç sevmem bu yüzden burberry weekend en sevmediğim parfümdür :) vanilya harici bir şey var ama ne olduğunu tam çözemedim bende.
Portakalımsı turunçgil var bence ondan sevmemişsindir :) ben bayılıyorum vanilyayla çok yakıştırıyorum.

Portakalımsı turunçgil var bence ondan sevmemişsindir :) ben bayılıyorum vanilyayla çok yakıştırıyorum.
Portakalımsı vanilyaysa ben de kesin çok severim. İkisini çok yakıştırıyorum. Lolita lift te bu şekilde zaten o yüzden bayılıyorum liftede. Portakallı vanilya gibi bildiğin eti cin bisküvisi gibi kokuyor Liftte. Yves rocher nin vanilya parfümüne kesin bakmam lazım. İyice meraklandım :)

Portakalımsı vanilyaysa ben de kesin çok severim. İkisini çok yakıştırıyorum. Lolita lift te bu şekilde zaten o yüzden bayılıyorum liftede. Portakallı vanilya gibi bildiğin eti cin bisküvisi gibi kokuyor Liftte. Yves rocher nin vanilya parfümüne kesin bakmam lazım. İyice meraklandım :)
Eti cin işte bu aynen tam da bu :D evet bence sende seveceksin canım git bak :)

canlar wish copard anlatımlarınıza dayanamadım mizu dan sipariş verdim :)) gratiste jelatini var diye bakamadım kokusuna açık parfüm de yanıltabilir diye hiç gitmedim sonuçta orjinalden farklıdır kokusu. inşallah beğenirim :) gelir gelmez yazıcam buraya. yves rocher vanilyaya da istanbula gidince bakıcam:)

Bende bugün yves rochere uğradım ama başka bi parfüm alıp çıktım quelques notes d'amour diye bi parfüm aldım 50 cc bide yanında 5 cc lik eşantiyon parfümü vardı 90 tl.ye aldım kokusu çok hoş kadınsı bi parfüm bence çok beğendim

kızlar Elizabeth Arden after five aldım demiştim bugün geldi temiz bi kokusu var ama tabi etrafta buram buram kokmuyor ama kullanılabilir hafif temiz yine de hoşuma gitti şu an en çok yarın gelecek olan wish copardi merak ediyorum:)

ayy bende dün akşam bizim apartmana girmemle tanıştım bu kokuyla...
nasıl bişiydir o öyle,nasıl bir güzelliktir...
anneme talimat verdim hemen kimin sıktığı bulunsun diye:)
en üst katta muhasebeci kadın kullanıyormuş.
vermiş annem ismini yazmışlar ve şişesi de şu arkadaşın eklediği ilk resim yani beyaz olan.
ama baktımki çeşitleri var.
dpdeki hangisi acaba?
sizin dediginizz o komsununkı hangisi acaba ?? merak ettim apartmanı saracakk kadar güzel kokuyu :)

kızlar Elizabeth Arden after five aldım demiştim bugün geldi temiz bi kokusu var ama tabi etrafta buram buram kokmuyor ama kullanılabilir hafif temiz yine de hoşuma gitti şu an en çok yarın gelecek olan wish copardi merak ediyorum:)
wish bende merakk ediyormm nerden aldınız ne kadar a ??

Ben açık parfumunu aldım gerçek kokusuna ve kalıcılığı cok yakın. Biraz ağır bir koku ama bence aşırı dişi bir koku gibi geliyor. Benim aldığımınkalıcılığıda gayet güzel. Ben ne sevsem evdeki erkek kardeşlerim hiç birini beğenmediği gibi bunuda beğenmediler. Ama ben yazın boyle hafif bir iki fıs düğünlerde olabilir ondan sonrada kıs parfümü olarak kullanmaya devam edeceğim.

Aslında ben daha çok koridor kokusu istiyorum ama bulamadım. Böyle geçtiğin yerde kokun kalacak. Belki bu Wish de öyledir ama koku yogun gelirse insanları baymak isteemedim. :KK9:
buldunuz mu peki :)))

anladım ama :) üstte arkadas resim paylasmıs şisesi beyaz olan dyınce kafam karstı normalde sisesi acık mavi :)) deil mi acaba baska cesidini mı bahsedioo dedimmm
Evet canım wishin çeşitleri var. şişesi açık renkli olan wishden bahsediyor. Ama onu ben de hiç bilmiyorum.

Back