• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası WISH Chopard tutkunlarının paylaşım alanı

ben wish le wish shopard cashmırı karıstırmısım yaa

en sevdiğim parfümlerimden oldu wish. miss gibi bayılıyorum kokusuna. şekerli ama baymayan bir şeker .

ya kızlar wish mi casmir mi chopardın
içeriklerini okuduğumda sanki casmir daha güzeldir gbi geldi
bilen varsa bi fikir verebilir mi :)

Bende casmir var kokusu 25 yaş üstü bence.
Kullanamadım ben henüz:)
Wish'i de ilk sıktıgında hiç beğenmiyorum Thierry mugler angel'a benziyor.. Sonra yavaş yavaş oturdukça güzelleşiyor.

Kesinlikle casmir. Ağır ve herkes sevemez tabii.
Ama wish de güzel.
Başlangıç notalarını ben de beğenmiyorum hiç janna'nın da dediği gibi.
Sonradan çok güzel oluyor. Tene oturuyor.

Wish daha güzel ❤
Hatta siparişini verdim. Alıyorum :)

Bende casmir var kokusu 25 yaş üstü bence.
Kullanamadım ben henüz:)
Wish'i de ilk sıktıgında hiç beğenmiyorum Thierry mugler angel'a benziyor.. Sonra yavaş yavaş oturdukça güzelleşiyor.

Kesinlikle casmir. Ağır ve herkes sevemez tabii.
Ama wish de güzel.
Başlangıç notalarını ben de beğenmiyorum hiç janna'nın da dediği gibi.
Sonradan çok güzel oluyor. Tene oturuyor.

Kızlar 2'ye 1 siniz napsak :KK22:

Kızlar 2'ye 1 siniz napsak :KK22:
Canım casmir çok ağır bir koku. Herkesin beğenebileceği tarzda bir parfüm değil. wish bana daha güzel, daha tatlı geliyor nedense.. Başkasında duyduğum zaman burnuma çok hoş geliyor kokusu.. Misler gibi.. Bebeksi bir koku.. Zaten yüz kişiye wishmi casmir mi diye sorsan en az yetmiş kişi wish der.. Casmirden daha çok beğenilen bir parfüm.. Sen denedinmi bu parfümleri?

Canım casmir çok ağır bir koku. Herkesin beğenebileceği tarzda bir parfüm değil. wish bana daha güzel, daha tatlı geliyor nedense.. Başkasında duyduğum zaman burnuma çok hoş geliyor kokusu.. Misler gibi.. Bebeksi bir koku.. Zaten yüz kişiye wishmi casmir mi diye sorsan en az yetmiş kişi wish der.. Casmirden daha çok beğenilen bir parfüm.. Sen denedinmi bu parfümleri?
Deneyemedim çünkü nereye gitsem yok piyasadan kalktı diyolar. Doldurma satan yerlerde varmış. ondan da anlaşılmaz tam die düşündüm.
sen nerden aldın :)

Wish de karar kıldım :D nerden alıyım kızlar mizu orjina midir.

Deneyemedim çünkü nereye gitsem yok piyasadan kalktı diyolar. Doldurma satan yerlerde varmış. ondan da anlaşılmaz tam die düşündüm.
Ben mizudan sipariş verdim wishi. Piyasadan kalktığını hiç duymamıştım.

Denemeden almak için risklidir bu kokular. Başka bir parfüm baksan daha iyi olmaz mı...?
Mizu'dan sipariş ver illa casmir ya da wish alacaksan.

Wish de karar kıldım :KK70: nerden alıyım kızlar mizu orjina midir.
Canım hiç denemediysen alma derim. Belki hiç beğenmeyeceksin. Mutlaka dene ona göre siparis ver.

Angel' ı biliyor musun? Wish angelin çok daha soft hali. Wish için Yumuşatıcıya batırılmış hali diyorlar angelin..

Canım hiç denemediysen alma derim. Belki hiç beğenmeyeceksin. Mutlaka dene ona göre siparis ver.

Angel' ı biliyor musun? Wish angelin çok daha soft hali. Wish için Yumuşatıcıya batırılmış hali diyorlar angelin..
onu da bilmiyorum haklısın deneyip öyle alıyım.
gerçi 75 lira mı ne :) :KK49:

Denemeden almak için risklidir bu kokular. Başka bir parfüm baksan daha iyi olmaz mı...?
Mizu'dan sipariş ver illa casmir ya da wish alacaksan.
illa birini alcam dye bişi yok da
böyle tatlı tatlı bir vanilya kokusu istiyorum :KK68:
bunların da fiyatı uygun aslında ondan :KK19:

onu da bilmiyorum haklısın deneyip öyle alıyım.
gerçi 75 lira mı ne :) :KK49:
Ama wishi çok seviyorum ben ya. Bu kış kullanacağım kendisini sıkılmadan
xenforo-smilies-kk36.gif

Back