Wish daha güzel ❤ya kızlar wish mi casmir mi chopardın
içeriklerini okuduğumda sanki casmir daha güzeldir gbi geldi
bilen varsa bi fikir verebilir mi :)
Bende casmir var kokusu 25 yaş üstü bence.ya kızlar wish mi casmir mi chopardın
ya kızlar wish mi casmir mi chopardın
Wish daha güzel ❤
Hatta siparişini verdim. Alıyorum :)
Bende casmir var kokusu 25 yaş üstü bence.
Kullanamadım ben henüz:)
Wish'i de ilk sıktıgında hiç beğenmiyorum Thierry mugler angel'a benziyor.. Sonra yavaş yavaş oturdukça güzelleşiyor.
Kesinlikle casmir. Ağır ve herkes sevemez tabii.
Ama wish de güzel.
Başlangıç notalarını ben de beğenmiyorum hiç janna'nın da dediği gibi.
Sonradan çok güzel oluyor. Tene oturuyor.
Canım casmir çok ağır bir koku. Herkesin beğenebileceği tarzda bir parfüm değil. wish bana daha güzel, daha tatlı geliyor nedense.. Başkasında duyduğum zaman burnuma çok hoş geliyor kokusu.. Misler gibi.. Bebeksi bir koku.. Zaten yüz kişiye wishmi casmir mi diye sorsan en az yetmiş kişi wish der.. Casmirden daha çok beğenilen bir parfüm.. Sen denedinmi bu parfümleri?Kızlar 2'ye 1 siniz napsak
Deneyemedim çünkü nereye gitsem yok piyasadan kalktı diyolar. Doldurma satan yerlerde varmış. ondan da anlaşılmaz tam die düşündüm.Canım casmir çok ağır bir koku. Herkesin beğenebileceği tarzda bir parfüm değil. wish bana daha güzel, daha tatlı geliyor nedense.. Başkasında duyduğum zaman burnuma çok hoş geliyor kokusu.. Misler gibi.. Bebeksi bir koku.. Zaten yüz kişiye wishmi casmir mi diye sorsan en az yetmiş kişi wish der.. Casmirden daha çok beğenilen bir parfüm.. Sen denedinmi bu parfümleri?
Ben mizudan sipariş verdim wishi. Piyasadan kalktığını hiç duymamıştım.Deneyemedim çünkü nereye gitsem yok piyasadan kalktı diyolar. Doldurma satan yerlerde varmış. ondan da anlaşılmaz tam die düşündüm.
sen nerden aldın :)
Deneyemedim çünkü nereye gitsem yok piyasadan kalktı diyolar. Doldurma satan yerlerde varmış. ondan da anlaşılmaz tam die düşündüm.
sen nerden aldın :)
Canım hiç denemediysen alma derim. Belki hiç beğenmeyeceksin. Mutlaka dene ona göre siparis ver.Wish de karar kıldımnerden alıyım kızlar mizu orjina midir.
onu da bilmiyorum haklısın deneyip öyle alıyım.Canım hiç denemediysen alma derim. Belki hiç beğenmeyeceksin. Mutlaka dene ona göre siparis ver.
Angel' ı biliyor musun? Wish angelin çok daha soft hali. Wish için Yumuşatıcıya batırılmış hali diyorlar angelin..
illa birini alcam dye bişi yok daDenemeden almak için risklidir bu kokular. Başka bir parfüm baksan daha iyi olmaz mı...?
Mizu'dan sipariş ver illa casmir ya da wish alacaksan.
Geldi mi peki canım baktın mı orijinal olup olmadığınaBen mizudan sipariş verdim wishi. Piyasadan kalktığını hiç duymamıştım.
Daha ulaşmadı elime canım. Ulaşır ulaşmaz kontrol edicem. mizudan birkaç defa daha parfüm aldım. Onlarda hiç sorun yaşamadım. Gayet orjinaldi.Geldi mi peki canım baktın mı orijinal olup olmadığına
Ama wishi çok seviyorum ben ya. Bu kış kullanacağım kendisini sıkılmadanonu da bilmiyorum haklısın deneyip öyle alıyım.
gerçi 75 lira mı ne :)
Bnde severim bnce ya :)Ama wishi çok seviyorum ben ya. Bu kış kullanacağım kendisini sıkılmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?