Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

valla öle....en azından tanıyınca az cok birbirini daha keyifli olur

ozaman hoşgeldinnnnben çok iyiyimdir damarıma basılmadığı sürece şimdiden kestiremiyorum nasıl olurum ama iyi huyluyumdur çok karışılmasını sevmem sevmedim sevmeyeceğim

en güzeli kayınvaliden varsa ( ben evli biri olarak,üstelik bebiş bekleyen biri olarak) mesafeli olmak die düsünüorum...sabırlı diilim.sabırlı olanlara cok özenirim...o yüzden mesafe mesafe mesafe diorum:)

sen nasılsın cnm gerçi anlaşamadığın konularda oluyor o kadarcık olur artık

Valla bende azıcık cadılık var canım ama saygısızlık etmem asla hoşlanmadığım şeyleri belli ederim çizgimi koyarım yani içli dışlı olmaya pek gelmiyor onun tavırlarına göre davranırım sınır koymasan evine inmez çünkü kısacası dikbaşlıyım bende işime karıştırmam bildiğimi okurum yani.

Evet en iyisi mesafe canım saygıda kusur olmayacak ama içli dışlıda gerek yok herkes yerinde iyi

her olanı biteni anlatma,eşinde anlatmasın.biraz cekinilsin senden...nasıl baslarsan öle gider.ama sev,canım de cicim de,o mesafeyi hissettir hem gönlünü oksa hemde kendi kurallarını koy.bu dediğimi yap dua etcen bana:)))

en güzeli kayınvaliden varsa ( ben evli biri olarak,üstelik bebiş bekleyen biri olarak) mesafeli olmak die düsünüorum...sabırlı diilim.sabırlı olanlara cok özenirim...o yüzden mesafe mesafe mesafe diorum:)

bebekmi geliyo yani ooh maşallah ne güzellevet çok samimi olmayacaksın

Ben benim kayınvalideye azıcık yüz vereyim hemen çıkıyor yukarı başlıyor anlatmaya Bu yüzden ben evlenmeden koydum sınırımı altlı üstlü oturduğumuz için bu beraber yeme istiyordu kabul etmedim benden önce nasılsa öyle devam etsinler hayatların sonuçta ben kendime yeni bir hayat kurdum ve bu eşimle bana özel bir hayat kimseye göre hareket etmemeliyim benim düzenim başka onunki başka ama bazıları bizim gibi gelinlere mana bulur ama bence doğru olan budur bende bir aileyim artık nasıl bizim annelerimizden ayrı düşüp yeni bir aile kuruyorsa bu erkek ailesi içinde geçerli ben gelin alıyorum hep yanıbaşımda olsun olmaz

ozaman hoşgeldinnnnben çok iyiyimdir damarıma basılmadığı sürece şimdiden kestiremiyorum nasıl olurum ama iyi huyluyumdur çok karışılmasını sevmem sevmedim sevmeyeceğim
aynen aynenn bazen damarıma basıyoda çok sakinken deliriyorum helede çocuk konusunda çok çatışıyoruz ama artık tmm he deyip tartışmaya girmiyorum
bende sabırlıyımdır ama bi yerden sonrada patlarım yani her şeyi takmam kafama takarsam başım çok ağrır ve ben üzülürüm o yüzden takmıyorum
bendede var cnm cadılık eşimde çok cadısın diyo bana bende çok içli dışlı olmam giderim felan ama çok samimiyetlik iyi değil kim olursa olsun saygıda kusur etmem bende işime karıştırmam bildiğimdenden vazgeçmem iyiside benim kötüsüde
heraldee selam verip kaçıyolar ama bende buna üzülüyorum:82:çok arkadaş canlısı gördüm kendimi
hee kızz biz varız yaa şekerim aaa zamanla çoğalırız merak etmeki biz bize yetiyoruz yani Allah muhabettimzi arttırsın
beni anlattın valla kızz
gelio teyzesi:))) insallah subat sonu mart bası....
oyy az kalmış kuzucuk yolda cinsiyeti ne kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…