Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Napayım işte sıkıcı bir pazar günü bizde çıkacaktık bugün azıcık bağrındım sabahtan benimkine çıkmaktan vazgeçtim sonra evde pinekliyorum nezle de oldum

Napayım işte sıkıcı bir pazar günü bizde çıkacaktık bugün azıcık bağrındım sabahtan benimkine çıkmaktan vazgeçtim sonra evde pinekliyorum nezle de oldum

geçmiş olsun cnm zaten bi azcık tartışma alevlendriyo çıkacakları varsada çıkmıyolar bize az tartışalım gidiceksekte gelmiyo sen git diyo bende tek ne yapcam bende gidemiyorum haliyle

geçmiş olsun cnm zaten bi azcık tartışma alevlendriyo çıkacakları varsada çıkmıyolar bize az tartışalım gidiceksekte gelmiyo sen git diyo bende tek ne yapcam bende gidemiyorum haliyle

Biz tartışmadık ben söylendim ben çıkmadım arada benim heyheyler geliyor
Çıkalım çıkalım dedi çıkmam dedim şimdi aşk filmi almaya gitti

Biz tartışmadık ben söylendim ben çıkmadım arada benim heyheyler geliyor
Çıkalım çıkalım dedi çıkmam dedim şimdi aşk filmi almaya gitti
bende tam tersi ona dil döküyorum gidelim diye ev kedisi gibi yaa sinir ediyo beni hep evde dursun pc başında banada daral geliyo o zaman ama bazende ben yapıyorum ona hadi gidelim diyince ben gelmiyorum diyorum ohh canıma değsinnn
hoşbuldum nisacaniyiyim ne olsun işte durgunum biraz bugün niyedir bilinmez sen nasılsın doğum gününe de gidilmiş bugün pataları götürdünüzzbak selam verdi biri kaçtı gittii:95:
bende iyiyim cnm yorgunum biraz evet cnm pastaları götürdük valla kilo almazsam eyidir hee

Benimkide pek çıkmaz çok evde oturmayı daha çok seviyor bende bekarken çok gezerdim zor geliyor şimdi böyle

o kadar hastayımki bakıyorum okuyorum ne yazdığınızı kafa vbasmıyor, anlayamıyorum

bahardan bana geçti sanırım. bendemi bronşiolit oldum noldum yahu

nen insan bize de getirir bir yerimiz şişcek
ayy kuzuum valla cargoyla yollayayım sen yeterki iste bebişimm
o kadar hastayımki bakıyorum okuyorum ne yazdığınızı kafa vbasmıyor, anlayamıyorum

bahardan bana geçti sanırım. bendemi bronşiolit oldum noldum yahu

gripmi oldun cnm geçer senden ona ondan sana aynı evde aynı havayı soluyosunuz bizde geçen sene çok olurduk grip babamız taşırdı bize şimdi olmuyoruz burda değil çünkü

Yeni gelin ile kaynana karşı karşıya oturmuşlar.
Kaynana ;
-Gelin, sen daha yenisin, birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım, demiş.
Gelinde ;
- Tabi anne konuşalım, demiş.
...Kaynana başlamış anlatmaya:
- Aman kızım benim üç halim vardır, dikkat et. Saçıma gül takmışsam neşeli olurum. Her yola gelirim. Kulağımın arkasına gül takmışsam, havamda olmam. Çok ısrarcı olma,eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma, çok sinirli olurum.
Gelin, kaynana lafını bitirince başlamış lafa;
- Anne benim halim malim yoktur. Bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak, ben keyfime bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…