Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm bende kayınvalidemle 2 buçuk sene bir oturdum sonrasında evimize geçtik ama evim evim güzel evim valla hiçbiyerde rahat edemiyorum ee kendime göre ayarlıyorum herşeyi düzenim var kendime ait bundan güzeli yok ha kaynanmada çok anlayışlıydı içerde otursak bile kapıyı çalmadan girmezdi biz gel anne otur derdik yok siz oturun derdi yni evlisiniz derdi ama genede kendi evindeki gibi rahat olmuyoBen benim kayınvalideye azıcık yüz vereyim hemen çıkıyor yukarı başlıyor anlatmaya Bu yüzden ben evlenmeden koydum sınırımı altlı üstlü oturduğumuz için bu beraber yeme istiyordu kabul etmedim benden önce nasılsa öyle devam etsinler hayatların sonuçta ben kendime yeni bir hayat kurdum ve bu eşimle bana özel bir hayat kimseye göre hareket etmemeliyim benim düzenim başka onunki başka ama bazıları bizim gibi gelinlere mana bulur ama bence doğru olan budur bende bir aileyim artık nasıl bizim annelerimizden ayrı düşüp yeni bir aile kuruyorsa bu erkek ailesi içinde geçerli ben gelin alıyorum hep yanıbaşımda olsun olmaz
Allah sağ sağlim doümasını nasip etsin cnmerkek...hayırlısıyla insallah...eli ayagı düzgün olsun da...:)))
Ay amma konuştum he sanki 40 yıldır evliyim
heyo kızlar ben gene geldim
hadi cnm iyi geceler:79::79: bende çıkıcam bende gündüz gelemiyorum valla anca akşam kızım uyuduktan sonraNeyse kızlar ben çıkıyorum gündüz gelin kızlar ya gece toplanıyorsunuz ben gelemiyorum
sanda ii geceler cnm :80:bencede ögle saatleri görüsmek üzere:)))) sohbet cok güzel ii gecelerrrr
herkes gitti cnm bende çıkıyorum hadi görüşürüz iyi geceler hepinizeee:79::79::79::79::79:nie kimse selamımı almamış :84::84::84:
hoşgeldiiiiinnnnn:79:
Ay amma konuştum he sanki 40 yıldır evliyim
juliacan kimse kalmadı herkescikler gittimiyabaa :80::81:
juliacan kimse kalmadı herkescikler gitti
sende mi gidion :84::84:
ben de birazdan yolcuyum
bende cnm sabah iş var 10 dk sora çıkarım
sen yarın işe gideceksin yarın pazartesi hayırlı bi hafta diliyorum sana o zaman canım:81:
çabucak geçsin bu hafta öle dile hem de cnm askerim bi hafta daha yaklaşsın bana şafak 149
inşallah tatlımm asker yolu beklemek zordur allah sana ve askerine sabır versin:97:
çoğu gitti cnm ya ama askerimde bunalmaya başladı artık 11 ay oldu nerdeyse
doğru canım bekleyenede zor orda olanada az kalmış artık güzel şeyler düşün askerinde öyle