Doğrusunu yapıyorsun cicim
sen nasılsın cnm gerçi anlaşamadığın konularda oluyor o kadarcık olur artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrusunu yapıyorsun cicim
askolsun geceyeli neden kacıyım burdayım...okuorum yazılanları sekerim:)
genelde öyle oluyor da canım sana denk geldi söylemem tadukha sende aşağıdan izle slm ver kızz
valla öle....en azından tanıyınca az cok birbirini daha keyifli olur
sen nasılsın cnm gerçi anlaşamadığın konularda oluyor o kadarcık olur artık
tadukha çıktı kız geçmişe bakıyolar herhalde
en güzeli kayınvaliden varsa ( ben evli biri olarak,üstelik bebiş bekleyen biri olarak) mesafeli olmak die düsünüorum...sabırlı diilim.sabırlı olanlara cok özenirim...o yüzden mesafe mesafe mesafe diorum:)
gelio teyzesi:))) insallah subat sonu mart bası....
aynen aynenn bazen damarıma basıyoda çok sakinken deliriyorum helede çocuk konusunda çok çatışıyoruz ama artık tmm he deyip tartışmaya girmiyorumozaman hoşgeldinnnnben çok iyiyimdir damarıma basılmadığı sürece şimdiden kestiremiyorum nasıl olurum ama iyi huyluyumdur çok karışılmasını sevmem sevmedim sevmeyeceğim
bende sabırlıyımdır ama bi yerden sonrada patlarım yani her şeyi takmam kafama takarsam başım çok ağrır ve ben üzülürüm o yüzden takmıyorumen güzeli kayınvaliden varsa ( ben evli biri olarak,üstelik bebiş bekleyen biri olarak) mesafeli olmak die düsünüorum...sabırlı diilim.sabırlı olanlara cok özenirim...o yüzden mesafe mesafe mesafe diorum:)
bendede var cnm cadılık eşimde çok cadısın diyo bana bende çok içli dışlı olmam giderim felan ama çok samimiyetlik iyi değil kim olursa olsun saygıda kusur etmem bende işime karıştırmam bildiğimdenden vazgeçmem iyiside benim kötüsüdeValla bende azıcık cadılık var canım ama saygısızlık etmem asla hoşlanmadığım şeyleri belli ederim çizgimi koyarım yani içli dışlı olmaya pek gelmiyor onun tavırlarına göre davranırım sınır koymasan evine inmez çünkü kısacası dikbaşlıyım bende işime karıştırmam bildiğimi okurum yani.
hee kızz biz varız yaa şekerim aaa zamanla çoğalırız merak etmeki biz bize yetiyoruz yani Allah muhabettimzi arttırsınheraldee selam verip kaçıyolar ama bende buna üzülüyorum:82:çok arkadaş canlısı gördüm kendimi
beni anlattın valla kızzher olanı biteni anlatma,eşinde anlatmasın.biraz cekinilsin senden...nasıl baslarsan öle gider.ama sev,canım de cicim de,o mesafeyi hissettir hem gönlünü oksa hemde kendi kurallarını koy.bu dediğimi yap dua etcen bana:)))
oyy az kalmış kuzucuk yolda cinsiyeti ne kızzgelio teyzesi:))) insallah subat sonu mart bası....