- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
iyi akşamlar bayanlar...
hoşgeldiiiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar bayanlar...
saol cnmm he valla aslında aklımda yoktuda birden oldu sonra gideyimmi gitmeyeyimmi dedim gittim sonra sen ne yapıyosun bebişimHülyam özledim kuzum seni bende diyorum bu kız nerlerde beni bırakıp gitmezdi
bursa cnm sen ???
Napayım işte sıkıcı bir pazar günü bizde çıkacaktık bugün azıcık bağrındım sabahtan benimkine çıkmaktan vazgeçtim sonra evde pinekliyorum nezle de oldum
geçmiş olsun cnm zaten bi azcık tartışma alevlendriyo çıkacakları varsada çıkmıyolar bize az tartışalım gidiceksekte gelmiyo sen git diyo bende tek ne yapcam bende gidemiyorum haliyle
anaaamm geceyeli gelmiş nbr fıstıkım
bende tam tersi ona dil döküyorum gidelim diye ev kedisi gibi yaa sinir ediyo beni hep evde dursun pc başında banada daral geliyo o zaman ama bazende ben yapıyorum ona hadi gidelim diyince ben gelmiyorum diyorum ohh canıma değsinnnBiz tartışmadık ben söylendim ben çıkmadım arada benim heyheyler geliyor
Çıkalım çıkalım dedi çıkmam dedim şimdi aşk filmi almaya gitti
bende iyiyim cnm yorgunum biraz evet cnm pastaları götürdük valla kilo almazsam eyidir heehoşbuldum nisacaniyiyim ne olsun işte durgunum biraz bugün niyedir bilinmez sen nasılsın doğum gününe de gidilmiş bugün pataları götürdünüzzbak selam verdi biri kaçtı gittii:95:
bende tam tersi ona dil döküyorum gidelim diye ev kedisi gibi yaa sinir ediyo beni hep evde dursun pc başında banada daral geliyo o zaman ama bazende ben yapıyorum ona hadi gidelim diyince ben gelmiyorum diyorum ohh canıma değsinnn
bende iyiyim cnm yorgunum biraz evet cnm pastaları götürdük valla kilo almazsam eyidir hee
Geceyelim bana niye pas vermiyorsun fıstık
öyle bişi düşünme sakın bak çok kızdım kendime şimdi yok aslında yazdım baya hatta msn açtım ordasındır diye yoktun kapadım lemmnirden geldi aklına öle şeylerr :97:
aynennn cnm ama alışıyo insan zamanla bu durumaBenimkide pek çıkmaz çok evde oturmayı daha çok seviyor bende bekarken çok gezerdim zor geliyor şimdi böyle
götürdük cnm sanada ısmarlarım cnm bigün pasta:81:oh ohh afiyet olsun götür bakalım pastaları.
canımda çekti wallahi
aynennn cnm ama alışıyo insan zamanla bu duruma
götürdük cnm sanada ısmarlarım cnm bigün pasta:81:
ayy kuzuum valla cargoyla yollayayım sen yeterki iste bebişimmnen insan bize de getirir bir yerimiz şişcek
o kadar hastayımki bakıyorum okuyorum ne yazdığınızı kafa vbasmıyor, anlayamıyorum
bahardan bana geçti sanırım. bendemi bronşiolit oldum noldum yahu
Geçmiş olsun sonbahar sana da bende nezzleyim:2: