Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

neyse kızlar sohbetinize doyum olmaz:63::63: ben kaçar kaynanamgile konu komşu geldiydi çay içecektik ben kızımı uyuttum şimdi çay içmeye gitcem hadee sizde gelin kızlaar:KK64::KK64::KK64:

neyse kızlar sohbetinize doyum olmaz:63::63: ben kaçar kaynanamgile konu komşu geldiydi çay içecektik ben kızımı uyuttum şimdi çay içmeye gitcem hadee sizde gelin kızlaar:KK64::KK64::KK64:
gelirim bak:KK1: afiyet olsun canım:KK56:
iim cnm saol valla ben ne gece ne gündüz kimseyi bulameyyoom yazıp çıkıyom şimdide çıkıcm öptümm sizii haden görüşürükk:KK71::KK71:
kız ben varım ya yazıdım hemencecik yazına cevap:63:

günaydın kızlar günaydın hülya
canım ben 5 te çıkıyorum işten.
:KK3:

günaydın dicem ama geç oldu merhaba cnm hmm ne güzel erken çıkıyosuun
huhuuuuu kızlaaar nerdesiniz dün geceden beri kimse bişi yazmadı anam kaç saat oldu
bende bugün niyetliyim muharrem ayı aşure zamanı bende oruç tuteem dedim eccük acıktım ama olsun :76:

günaydın dicem ama geç oldu merhaba cnm hmm ne güzel erken çıkıyosuun
huhuuuuu kızlaaar nerdesiniz dün geceden beri kimse bişi yazmadı anam kaç saat oldu
bende bugün niyetliyim muharrem ayı aşure zamanı bende oruç tuteem dedim eccük acıktım ama olsun :76:

hoş geldin canımcım

bende niyetliyim dünde tutmuştum bugünde ama bugünkünü sahura kalkamadım aç tutuyorum inşallah kabul olur.

hoş geldin canımcım

bende niyetliyim dünde tutmuştum bugünde ama bugünkünü sahura kalkamadım aç tutuyorum inşallah kabul olur.

he unutmadan Senin orucunuda Allah kabul etsin canım

ya ezanda 4 te felan okunuyo ya insan dayanıyo Allah seninkinide kabul etsin cnm ohh yemek derdi yok sahurda bendeydi kaynanam eltim felan iftardada kaynanamdayık gerçi eltimin hazırlaması lazım ama nerdeee kim uğraşacak tembel teneke yaa:KK60::KK60:

ya ezanda 4 te felan okunuyo ya insan dayanıyo Allah seninkinide kabul etsin cnm ohh yemek derdi yok sahurda bendeydi kaynanam eltim felan iftardada kaynanamdayık gerçi eltimin hazırlaması lazım ama nerdeee kim uğraşacak tembel teneke yaa:KK60::KK60:

amin canım
amanın senin eltidemi tembel benimkide öyle beceriksiz bişeyden anladığı yok

amin canım
amanın senin eltidemi tembel benimkide öyle beceriksiz bişeyden anladığı yok

yapsa beceriklide üşengeç yapmıyo ben daralıyorum öyle tembellik var biraz eltimde ama iyi kadındır tembe meble idare ediyok :KK1::KK1: ben daha aktifimdir daha hareketliyimdir kız canım bişi çeksin hiç üşenmem yaparım bigün kısır çektiydi yaptım herkeside çağırdım bide çay yaptım ohh yedik gerçi oruçlu oruçlu niyeti bozcaz heee:KK60::KK60::KK60:

X