Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ne kaçması anam ev darmadağınık annem görmesin yine başında beni bu meretinnapıyonuz bebeklerim çok özledim sizi skopcam nihanım nisanurum ne ediyonuzöğle yemeğine gitmiştim
bi cee yapıp kaçıyonuz olmuyo ama böle
İyiyim tembellik ediyorumYemek yapacağım zor geliyor hazır olsada yesek
kız ne kaçması anam ev darmadağınık annem görmesin yine başında beni bu meretinnapıyonuz bebeklerim çok özledim sizi skopcam nihanım nisanurum ne ediyonuz
ne edelim canım hep aynı
site yavaş olunca insanın şevki kaçıyo
çıkıyorum bende
gerçekten yazana kadar 5 dk geçiyo
bende özledim sizi akşama girerim belki
saol tatlım ancak bitirdim işler ee 5 te başlarsam olucağı bu ama iyide oldu ben bide akşam temizlik yapmayı seviyorum gündüz pek bi tembel oluyorumKolay gelsin canım ben 5e kadar buralardayım işler bugün pek yoğun değil benimde:97:
bende 23 üm cnm amann yap hazır şeylerden ye gitsin beaa benim öle bi derdim yok ama bu hafta sonu başlıcak eşim gelicek bide yemeği hemen yapıp koycan önüne yoksa kızıyor beyfendi:84:Ben 22 yaşındayım sen kaç yaşındasın nisaNur benimde yemek yapmam lazım çok üşeniyorum
ne yapak güzelim yaa iş güç bende bide çocuk uğraşıp duruyoz bugün bende evimi miss yaptım ayy ne güzel ya temiz temiz oturmak evde içim çok rahat oluyo o zaman:112:kız ne kaçması anam ev darmadağınık annem görmesin yine başında beni bu meretinnapıyonuz bebeklerim çok özledim sizi skopcam nihanım nisanurum ne ediyonuz
saol tatlım ancak bitirdim işler ee 5 te başlarsam olucağı bu ama iyide oldu ben bide akşam temizlik yapmayı seviyorum gündüz pek bi tembel oluyorum
bende 23 üm cnm amann yap hazır şeylerden ye gitsin beaa benim öle bi derdim yok ama bu hafta sonu başlıcak eşim gelicek bide yemeği hemen yapıp koycan önüne yoksa kızıyor beyfendi:84:
ne yapak güzelim yaa iş güç bende bide çocuk uğraşıp duruyoz bugün bende evimi miss yaptım ayy ne güzel ya temiz temiz oturmak evde içim çok rahat oluyo o zaman:112: