Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

bunları düşündüğümde zaman çok hızlı geçiyor diyorum
Allah ve eşim yardım edecek biliyorum

GeceYeli tesekkür ederim canim asil 23 gün sonra hayat bana güzel olacak
nihan canim askerde degil evlilikte degil kisa bir süreligine türkiyeye gidiyorum o yüzden bir iki gün hasret giderebilcez insaAllah bu vesile ile birde enistem ve ablamla tanisacaklar ( ki tanisiyorlar ama iste müstakbel esim olarak )

Allah mutluğunuzu daim etsin inşallah canım

ya tabi Allahtan benimkide yardım eder çok şükür yoksa çıldırır insan valla
Allah insana güç kuvvet veriyor ozaman bide ayriyetten sabır veriyor

kesinlikle hem iş hem ev zor olur bakalım neler yaşayacağım

Nayıno neden müstakbel eşim diyorsun ki merak ettim

Amin insaAllah nihan cok tesekkürler, insaAllah tüm sevenlerin mutlulugu daim olsun.

Kizlar a$kima buradan bir hediye almak istiyorum ama hala karar veremedim. Bana bi tavsiyede bulunurmusunuz? Ilk basta telefon almayi düsündüm cünkü telefona ihtiyaci var. Ama sonra dedim ki henüz o kadar cok pahali bir hediye almak dogru olmaz. Ama baska ne alabilirim hic bilmiyorum kizlar? :44:

parfüm alabilirsin canım veya gömlek ne tarz giyinir bilemeyiz ama kıyafetinde olamama ihtimali var en iyisi parfüm veya saatte olabilir

Parfüm iyi fikir aslinda. Bide ben sey düsündüm o yazmayi cok seviyor yani bana siirler yaziyor. O yüzden söyle bir defter ve kalem alsam nasil olur? Cok fazla abartida olsun istemiyorum. Ama kullandikca beni hatirlasin istiyorum. Siirler yazdigi icinde aklina geldikce o kitapta birikitrebilir diye düsündüm? :44:

öyle bi yeteneği varsa oda güzel bi hediye canım hem kalıcı olur parfüm bitince atılcak sonuçta
karar verince paylaşırsın bizle

ben öğle yemeğine çıkıyorum gelince görüşürüz:80:

Evet öyle bir yetenegi var gercekten cok güzel siirler yaziyor Tamam canim afiyet bal seker olsun. Bizde daha öglen yemegine vakit var hehe. Görüsmek üzere fikirlerin icin tesekkür ederim.

bitti canım fazla bişi yoktu zaten bulaşıkları makineye doldurdum bi süpürge tuttum toz aldım birde

Ayyy ya ben daha yeni başladım kuzen çağırdı nete yarım kaldı hiç yapasım yok:84:

yapma sende akşama yap akşam temizliğini daha çok seviyorum bensabah sersem gibi olurum iki saat açamam kendimi

Yok ya akşamları eşim geliyor rahat yapamıyorum şimdi yapmam lazım sizi bırakıp gidemiyorum yaa

git biz buralardayız bekliyoruz seni bende netten makyaj malzemeleri bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…