- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
ah ah nerdee şimdi eve gittiğimde yemek hazırr olsa :97:
temizlik yapılmış olsa:97:
öğle arası eve git koştur koştur
sonra bişeyler ye
sonra evi toparla
sonra işe gel
işten çık eve git yemek yap yemeği topla bulaşıkları yıka ütü varsa yap çamaşırları makinaya at süpür sil
kocanla da ilgilen bu arada
sipidicim hala çok pis evlenesin varmı
bide çocuk varsa Allahhhh
ya tabi Allahtan benimkide yardım eder çok şükür yoksa çıldırır insan valla
bunları düşündüğümde zaman çok hızlı geçiyor diyorum
Allah ve eşim yardım edecek biliyorum
Allah mutluğunuzu daim etsin inşallah canımGeceYeli tesekkür ederim canim asil 23 gün sonra hayat bana güzel olacak
nihan canim askerde degil evlilikte degilkisa bir süreligine türkiyeye gidiyorum o yüzden bir iki gün hasret giderebilcez insaAllah bu vesile ile birde enistem ve ablamla tanisacaklar ( ki tanisiyorlar ama iste müstakbel esim olarak )
ya tabi Allahtan benimkide yardım eder çok şükür yoksa çıldırır insan valla
Allah insana güç kuvvet veriyor ozaman bide ayriyetten sabır veriyor
Kizlar a$kima buradan bir hediye almak istiyorum ama hala karar veremedim. Bana bi tavsiyede bulunurmusunuz? Ilk basta telefon almayi düsündüm cünkü telefona ihtiyaci var. Ama sonra dedim ki henüz o kadar cok pahali bir hediye almak dogru olmaz. Ama baska ne alabilirim hic bilmiyorum kizlar?:44:
Parfüm iyi fikir aslinda.Bide ben sey düsündüm o yazmayi cok seviyor yani bana siirler yaziyor. O yüzden söyle bir defter ve kalem alsam nasil olur? Cok fazla abartida olsun istemiyorum. Ama kullandikca beni hatirlasin istiyorum. Siirler yazdigi icinde aklina geldikce o kitapta birikitrebilir diye düsündüm? :44:
öyle bi yeteneği varsa oda güzel bi hediye canım hem kalıcı olur parfüm bitince atılcak sonuçta
karar verince paylaşırsın bizle
ben öğle yemeğine çıkıyorumgelince görüşürüz:80:
sevmiyor değilim ve şuanda annem yapıyor evde bende yan gel osman
ohh bende çalışırken öyleydimmnayinocum bence saat al baktıkça hatırlar seni :97: