Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

yüzüme maskemi yapıp geldim şuan yüzümde birazdan yıkayacağım seni unuturmuyuz skopcam nasılsın

Ne maskesi yaptın canım ay ben hiç uğraşmam maskeyle falan iyiyim sen nasılsın geceyelim

patatez maskesi canımmrendeleyip suyunu yüzüme pamukla sürdüm pürelerini de yüzüme sürdüm yarım saat sonra yıkadım yumuşacık oldu tertemiz oluyo denemelisin

Tonik yerine kullanıyorsun yani hiç duymamıştım denerim ben salata soyarken mesela kabuklarını atmıyorum yüzüme sürerek değerlendiriyorumÇok iyi geliyor sıkılaştırıyor bunu da deneyebilirsin

Tonik yerine kullanıyorsun yani hiç duymamıştım denerim ben salata soyarken mesela kabuklarını atmıyorum yüzüme sürerek değerlendiriyorumÇok iyi geliyor sıkılaştırıyor bunu da deneyebilirsin

evet canım onu bende yapıyorum birde yoğurt maskesi var 2 kaşık yoğurt ve 5 damla lilmon suyu oda güzel yapıyor doğal şeylerle yapıyorum hep sadece krem olarak nıveanın gece kremini kullanıyorum okadar

Limon tahriş etmiyor değil mi cildi oda mı sıkılaştırıyor cicim

benim etmedi canım yoğurt sıkılaştırıyor benim aldığım tarifte limon suyuda vardı öyle yaptım hep benim cildime bişey olmadı ama cilt tipine göre değişebiilir

günaydın hanımlar nasılsınız dişim çok ağrıyor c.tesiye kadarda çekicem bu ağrıyı
bide yıldönümümüz yaklaşıyor aklınıze gelen hediye varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…