Eşime diyorum gireyim işe artık evde çok sıkılıyorum sonra düşünüyorum sıcacık yatağı bırakıp işe gitmek te çok zor olsa gerek diyorum evde keyif yapmakta çok güzel Çalışanlar yatmak ister yatanlar çalışmak:)
scheker elbette canim herseyde bir hayirdir vardirspeedy ve geceyeli kizlar siz uzaga gelin gitmek neymis bana sorun hele bir avusturyadan türkiyeye göc edecegim
diger kizlar hanimlar bayanlar nasilsiniz ?
Eşime diyorum gireyim işe artık evde çok sıkılıyorum sonra düşünüyorum sıcacık yatağı bırakıp işe gitmek te çok zor olsa gerek diyorum evde keyif yapmakta çok güzel Çalışanlar yatmak ister yatanlar çalışmak:)
iyiyim valla sağol :82: sen nasılsın
Speedy yatıyordum zaten hepte yat yat insan sersem gibi oluyor eşimi yolladıktan sonra uyuyamadım dedim kendi kendime erken kalkmşken işlerimi bitireyim kendime vakit ayırayım ama pc den kalkıpta bi halt edeceğim yok
Speedy yatıyordum zaten hepte yat yat insan sersem gibi oluyor eşimi yolladıktan sonra uyuyamadım dedim kendi kendime erken kalkmşken işlerimi bitireyim kendime vakit ayırayım ama pc den kalkıpta bi halt edeceğim yok
ne işle meşgulsün speedy bu arada 22 yaşındasın galiba:44:
bende aynen işteyim bu arada sen söyleyince hatırladım da benimde 5 yıl olmuş iş hayatımda. 17 yaşımdan beri çalışıyorumhaftasonları da annem ek iş arıyor yeterki evde oturmayım diye :82::82:
anladım keyfini çıkar çalışmayı düşünüyorsan bu günlerini arıyorsun
ne işle meşgulsün speedy bu arada 22 yaşındasın galiba:44:
hıımm anladım Allah kolaylık versin
21 yaşımdayımmutfak tasarım projeleri çiziyorum
işyerimdeki bağlantıdan olsa gerek açılmıyor