Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

anlatıyım ozaman çok güzel çizgi fiilm karakterleri gibi tablo yapmışlar bende mi yaptırsam dedim ama farklı bişey düşünüyorum bu ayın 15 inde bizim yıldönümümüzde

seninle nişanlının resminden dimi
çok güzel olur valla
bende bayılırım öyle şeylere:98:

ne düşünüyorsun

Son düzenleme:
karakalem yaptırdık onun için istemedim bide site çok güvenli gelmedi
neyse bakıcaz başka şeylere

Son düzenleme:
Of ya amma yavaş şu bilgisayar şeffaf odaya katılım için şartlar yok değil mi nasıl katılım oluyor

Teşekkür ederim biri beni şunun başından kaldırsınKk benim için çok iyi oldu diyordum ama olmuyor ya kalkamıyorum adamı da boşlamaya başladım kk yı bombalayacak artık

günaydınnnnnn:92::92::92::92::92:geçmişi okuyup geldim sabah sabh yetişemedm bennannem bugün evde yok sabah erken çıkmış bütün işler bana kaldı kahvaltımı edip temizliğimide bitirip geliyorum canlar

Merhaba hanimlar nasilsiniz? Ben bugün iyiyim hamd olsun. Sevdigime 23 gün sonra Allahin izniyle kavusuyorum. Disarda mis gibi kar ve beyazlar icinde manzaralar. Mutluyum bugün hamd olsun.

Merhaba hanimlar nasilsiniz? Ben bugün iyiyim hamd olsun. Sevdigime 23 gün sonra Allahin izniyle kavusuyorum. Disarda mis gibi kar ve beyazlar icinde manzaralar. Mutluyum bugün hamd olsun.

oh oh hayat sana güzellsipaydim niye sevmiyomusun kuzum ev işi yapmayı

yok be şuan için öyle zengin olsak tutuardık ama değiliz malesef haftasonları yapıcaz
ah ah nerdee şimdi eve gittiğimde yemek hazırr olsa :97:
temizlik yapılmış olsa:97:
öğle arası eve git koştur koştur
sonra bişeyler ye
sonra evi toparla
sonra işe gel
işten çık eve git yemek yap yemeği topla bulaşıkları yıka ütü varsa yap çamaşırları makinaya at süpür sil
kocanla da ilgilen bu arada

sipidicim hala çok pis evlenesin varmı
bide çocuk varsa Allahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…