Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

yok canım ben değilim avatar bakarken buldum bunu bak kendimi koyayım burdaysan burdayım de sonra silicm

Geceyeli benim dügünüme daha bir bucuk iki sene var Müstakbel esime hasret kalacagim uzun süre ama olsun ailemle son aylarim bunlar en iyi sekilde degerlendirmem gerekiyor onlari cok özlicem..

belki dayanamayip arkandan gelirler canim onlarda
kardeslerin varmi?

valla gözükmüyo canım albüm var ama içi boş gözüküyor resim yok diyor açınca bende dün denedim resim eklemeyi olmamıştı

valla gözükmüyo canım albüm var ama içi boş gözüküyor resim yok diyor açınca bende dün denedim resim eklemeyi olmamıştı

olunca yükleriz ozaman canım kızlar bi topik açmış spor için sende mi kilo vermek istiyosun

bu paleti ısmarladım gg dan spor kankam olurmusun diye bi topike gidiyorum bende evde spora başladımmekik çekiyorum koca gün

ay süper renkler ya nerden ısmarladın hangi marka
sanki spor merkezine gidiyomuş gibi hava vermişin ilahi

gitti gidiyordan canım markası neydi şimdi anımsamadım 15 lira indirimli fırsatlardan yararlandım ihtiyacım vardı zaten böyle bişeye tek tek alıp far kullanmasını sevmiyorumnie kız oda spor işte hıh beğenmedinmi kız göbeğimi eccük eriteyim başka bişi istemiyorum kine:90:

yok kız beğenmemekten diil delüüüüü bende mekik çekiyorum ama benim aletim var normal mekik yasak bana şu sıralar benimde bi göbüküm var erimesi gereken

ab rocket mi ben onuda ısmarlıycam paletten sonra gitti gidiyordn.49 lira filan seninkide mi ondan canım işe yarıyormu sendeki alet

ab rocket mi ben onuda ısmarlıycam paletten sonra gitti gidiyordn.49 lira filan seninkide mi ondan canım işe yarıyormu sendeki alet

sorma ya geçen sene 130 milyona aldım bu sene 50ye düşmüş deli oldum he:95:
evet ondan canım düzenli yapınca işe yarıyor

sorma ya geçen sene 130 milyona aldım bu sene 50ye düşmüş deli oldum he:95:
evet ondan canım düzenli yapınca işe yarıyor

bende bir iki hafta sonra alıcam canım 130 mı aldınçokmuş yaa keşke bekleseymişsin ama işe yarıyosa değer

tabi baya düştü fiyatları okadar olduğunu bilmiyodum olsun canım ya işe yarasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…