- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
işyerimdeki bağlantıdan olsa gerek açılmıyor
anlatıyım ozaman çok güzel çizgi fiilm karakterleri gibi tablo yapmışlar bende mi yaptırsam dedim ama farklı bişey düşünüyorum bu ayın 15 inde bizim yıldönümümüzde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işyerimdeki bağlantıdan olsa gerek açılmıyor
anlatıyım ozaman çok güzel çizgi fiilm karakterleri gibi tablo yapmışlar bende mi yaptırsam dedim ama farklı bişey düşünüyorum bu ayın 15 inde bizim yıldönümümüzde
karakelem de çok güzel olur öyle sitelerde var ayrıca,karakalem yaptırdık onun için istemedim bide site çok güvenli gelmedi
neyse bakıcaz başka şeylere
Kız speedy her yere maşallah yetişiyorsun
Of ya amma yavaş şu bilgisayar şeffaf odaya katılım için şartlar yok değil mi nasıl katılım oluyor
biz karakalem yaptırdık duruyor evde belki kendi evime asarım
evet adım onun için spidi zaten
askermi yada 23 gün sonra :93:evlencenizmi:44:Merhaba hanimlar nasilsiniz? Ben bugün iyiyim hamd olsun. Sevdigime 23 gün sonra Allahin izniyle kavusuyorum. Disarda mis gibi kar ve beyazlar icinde manzaralar. Mutluyum bugün hamd olsun.
temizlikçi tutarsın evlenince artıkBenim için ev işi temizlik falan çok uzak kelimeler
Merhaba hanimlar nasilsiniz? Ben bugün iyiyim hamd olsun. Sevdigime 23 gün sonra Allahin izniyle kavusuyorum. Disarda mis gibi kar ve beyazlar icinde manzaralar. Mutluyum bugün hamd olsun.
ah ah nerdee şimdi eve gittiğimde yemek hazırr olsa :97:yok be şuan için öyle zengin olsak tutuardık ama değiliz malesef haftasonları yapıcaz