- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
çıtı pıtı cıvıl cıvıl bir ev güle güle oturun canım
a.s.opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıtı pıtı cıvıl cıvıl bir ev güle güle oturun canım
duvarlardaki ev resimlerini çok beğendim ben. 3 boyutlu sanırım. el yapımı mı canım onlar?
(belki sorulmuştur bilemiyorum ama 25 sayfayı birden okuyamadım şimdi)
canım cok sırın ve temız bır evın var gule gule agız tadıyla otur bıde mutfak perdene bayıldım elişı galıba cıok guzel olmuş hele yatak odan cıvıl cıvıl canım
Evinde kullandığın renklerden nasıl cıvıl cıvıl bir insan olduğun anlaşılıyor.
Sıcakkanlı pozitif biri olmalısın.
Diğer arkadaşlar gibi benim de yatak odan daha bir ilgimi çekti.Tam benim renklerim :))
Allah ağzınızın tadınız bozmasın ve bir ömür boyu mutlu mesut yaşayın eviniz de...
Allam ya klozet kapağına bile dantel koymuş delüüü sempatiksalakcinni
Yatak odan çok hoş cidden opuyorumnanaktan
Tertemiz misler gibi bir ev,rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin inşallah gülüm opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:
kıs dantel değil o
örgüden bişi işte kaydirigubbakcemile3
anacım ev kira ufak tefek kusurları bi şekilde örtüyorum işte
1 yıl sonra kendi evime geçicem Allah nasip ederse inşlalh :Saruboceq:
teşekkürederim canım a.s. aminn
Ben dantel sanmıştım ama farkı da yokmuş zaten dantelden örgünün sempatiksalakcinni
Ne süslü hatunsun klozeti bile süslemiş ya sempatiksalakcinni
evin çok şeker çok beğendim Allah güle güle oturmayı nasip etsın....
çok teşekkürederim a.s.evin çok güzel güle güle otur canım bu arada cam masanın fiyatını söylermisin ayıp olmasa:kedi: yani şu aralar cam masa fiyatlarını araştırıyorum
güle güle otur canım .. her şey iyi hoş da yatak odasındaki karyolanın baş ucundaki resme anlam veremedim ...
Çok sıcak bir ev.( mecazi anlamda, yoksa ısınmıyorda olabilirkaydirigubbakcemile3)
Yatak odan çok hoş.
Güle güle, huzurla otur inş.![]()