• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da B&M nin küçük yuvası :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duvarlardaki ev resimlerini çok beğendim ben. 3 boyutlu sanırım. el yapımı mı canım onlar?
(belki sorulmuştur bilemiyorum ama 25 sayfayı birden okuyamadım şimdi)

duvarlardaki ev resimlerini çok beğendim ben. 3 boyutlu sanırım. el yapımı mı canım onlar?
(belki sorulmuştur bilemiyorum ama 25 sayfayı birden okuyamadım şimdi)

teşekkürederim a.s.
evet el yapımı ...kendi el yapımım :kedi:
"rölyef" deniyo o işe ve 3 boyutlu a.s

canım cok sırın ve temız bır evın var gule gule agız tadıyla otur bıde mutfak perdene bayıldım elişı galıba cıok guzel olmuş hele yatak odan cıvıl cıvıl canım

canım cok sırın ve temız bır evın var gule gule agız tadıyla otur bıde mutfak perdene bayıldım elişı galıba cıok guzel olmuş hele yatak odan cıvıl cıvıl canım

teşekkürederim a.s.
evet el işi kayınvaldemin hediyesi :smiley-cool:

Evinde kullandığın renklerden nasıl cıvıl cıvıl bir insan olduğun anlaşılıyor.
Sıcakkanlı pozitif biri olmalısın.
Diğer arkadaşlar gibi benim de yatak odan daha bir ilgimi çekti.Tam benim renklerim :))
Allah ağzınızın tadınız bozmasın ve bir ömür boyu mutlu mesut yaşayın eviniz de...

Evinde kullandığın renklerden nasıl cıvıl cıvıl bir insan olduğun anlaşılıyor.
Sıcakkanlı pozitif biri olmalısın.
Diğer arkadaşlar gibi benim de yatak odan daha bir ilgimi çekti.Tam benim renklerim :))
Allah ağzınızın tadınız bozmasın ve bir ömür boyu mutlu mesut yaşayın eviniz de...

:kedi:çok teşekkürederim :kedi:
amin.. Rabbim hepimizin yuvasınsan sağlığı,huzuru ,sevgiyi ,saygıyı eksik etmesin inşlh:Saruboceq:

Allam ya klozet kapağına bile dantel koymuş delüüü sempatiksalakcinni

Yatak odan çok hoş cidden opuyorumnanaktan

Tertemiz misler gibi bir ev,rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin inşallah gülüm opuyorumnanaktan

Allam ya klozet kapağına bile dantel koymuş delüüü sempatiksalakcinni

Yatak odan çok hoş cidden opuyorumnanaktan

Tertemiz misler gibi bir ev,rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin inşallah gülüm opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:
kıs dantel değil o
örgüden bişi işte kaydirigubbakcemile3
anacım ev kira ufak tefek kusurları bi şekilde örtüyorum işte
1 yıl sonra kendi evime geçicem Allah nasip ederse inşlalh :Saruboceq:

teşekkürederim canım a.s. aminn

:roflol::roflol::roflol:
kıs dantel değil o
örgüden bişi işte kaydirigubbakcemile3
anacım ev kira ufak tefek kusurları bi şekilde örtüyorum işte
1 yıl sonra kendi evime geçicem Allah nasip ederse inşlalh :Saruboceq:

teşekkürederim canım a.s. aminn

Ben dantel sanmıştım ama farkı da yokmuş zaten dantelden örgünün sempatiksalakcinni

Ne süslü hatunsun klozeti bile süslemiş ya sempatiksalakcinni

evin çok şeker çok beğendim Allah güle güle oturmayı nasip etsın....

evin çok güzel güle güle otur canım bu arada cam masanın fiyatını söylermisin ayıp olmasa:kedi: yani şu aralar cam masa fiyatlarını araştırıyorum

güle güle otur canım .. her şey iyi hoş da yatak odasındaki karyolanın baş ucundaki resme anlam veremedim ...

evin çok güzel güle güle otur canım bu arada cam masanın fiyatını söylermisin ayıp olmasa:kedi: yani şu aralar cam masa fiyatlarını araştırıyorum
çok teşekkürederim a.s.
o masayı 4 yıl önce almıştık ama taminen şuan 400 tl den felan başlıyodur :sm_confused:

güle güle otur canım .. her şey iyi hoş da yatak odasındaki karyolanın baş ucundaki resme anlam veremedim ...

teşekkürederim a.s.

anlam veremedim derken ?
o resim değil 3 boyutlu bi tablo,bembe bi yalı aklinialirimsmile

Çok sıcak bir ev.( mecazi anlamda, yoksa ısınmıyorda olabilirkaydirigubbakcemile3)
Yatak odan çok hoş.
Güle güle, huzurla otur inş.:nazar:

Çok sıcak bir ev.( mecazi anlamda, yoksa ısınmıyorda olabilirkaydirigubbakcemile3)
Yatak odan çok hoş.
Güle güle, huzurla otur inş.:nazar:

gerçektede sıcaktır evim :delphin: yalıtım var çünki sempatiksalakcinni

teşekkürederim a.s.

b&m ne kadar renkli bi evin var :)
bişi sormak istiyorum
salonundaki yemek masasındaki örtü ne işi
makine nakşı mı

Back
X