....offf pofff püffff yine kimse yok çok sıkıldım ama
nese size bi şiir yazayım hepimize uygun bekliyoruz ya hiç durmadan bişeleri sevgiliyi işi vs vs...
beklemek
beklemek;
yalnızlıgın yükü kadar agır
rüzgarlarda bir tül kadar hafif
beklemek;
ayrılık kadar iz bırakıcı
beklediğin sevginin adresini bulması
beklemek;
yorgun gövdede kanat
kalabalıklarda umut
beklemek;
unutulanları hatırlamak
yüreğinin ütülenişine şahit olmak
yüzünün unutuluşuna yanmak
beklemek;
bitmesini istediğin bir gülüşün son anı
kapını çalan düşün ilk dakikaları
beklemek;
dipsiz kuyulardan yıldız çıkarmak
sudan bahanelere sarılmak
beklemek;
telaşından kendini unutmak
gülen yüzde kendini bulmak
beklemek;
bir limandan demir almak
üryan ruhuna elbise aramak
beklemek;
asırlık bir çınarda göndere çekilmek
sancak tarafından poyraz yemek
beklemek;
yırtmaktır beklentilerini
yargıç olup sorgulamaktır kendini
beklemek;
eylül akşamlarında şemsi karşılamak
uçup giden günlerini yakalamak
beklemek;
bir gülün sevdasına
dikenine aşiyan yapmak
beklemek...
[reşat çoşkun]
merhaba arkadaşlar nasılsınız
kamelya niye böle oluyo ya sevgilinle buaralar baya bi tarşıyosunuz
biliyorum artık sinirlerin gerildiği en son aşamadasınız ama yapacak bişe yok canım
biraz daha sabır hayırlıyla yoluna girecek inşş herşey... opuyorumnanaktan
Kızlarrr yine sevgilimle tartıştımmmm..yaaa bana bir akıl verinnnnn...ben artık dayanamıyorummmm sabredemiyorummm.. bu şekilde bir ilişki yürütmeyee gücüm kalmadıı .. cok yıprandım özellikle iş yok güç yokkk. nee olacak bu halimizzz...yaa ömrüm boyunca cıkacakmıyım bennn...cok sıkıldımmmmmm..artık evlenip bir düzenim olsun istiyorumm. bu belirsizlik yedi bitirdi beniii senağlama senağlama senağlama[/QUiş olmadan kendini sağlama almadan evlilik olmaz be gülüm bnde aynı şeyde kaç gündür sevgilimle atışıp duruyorum ilişkimiz ne zamn resmiyete binecek aşkımız telefondan ileri gitmeyecek mi diye ama sonradan düşündüğümde herşeyi yoluna koyacak tek kişinin ben olduğumu görüyorum hadi artık üzülme mevlam neylerse güzel eyler burda kaç aydır beraberiz değil mi işsizliğimiz yüzünden arkadaş bile olduk bizmde kısmetimiz biryerlerde demekki :teselli:
kızlarrr size bi soru;
benim yıllardır [5 yıl oldu] boynumdan asla çıkarmadıgım bi kolyem var onsuz kendimi eksik gibi hissediyorum
haaa biri filan almadı kendim almıştım hiç bi anlamı hatırası yok yani ama ona okadar alıştımki bi parçam gibi
sizlerinde var mı böle sevdiği bişeleri opuyorumnanaktan zemuszemus
Kızlarrr yine sevgilimle tartıştımmmm..yaaa bana bir akıl verinnnnn...ben artık dayanamıyorummmm sabredemiyorummm.. bu şekilde bir ilişki yürütmeyee gücüm kalmadıı .. cok yıprandım özellikle iş yok güç yokkk. nee olacak bu halimizzz...yaa ömrüm boyunca cıkacakmıyım bennn...cok sıkıldımmmmmm..artık evlenip bir düzenim olsun istiyorumm. bu belirsizlik yedi bitirdi beniii senağlama senağlama senağlama