- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hani bana benneyaptımkihani bana küstümmafoldumben
iyi tatlım evde yalnıdım bugün tüm gün pc başındaydım can sıkıntısı iştefisfisfisiş yok güç yok canım sıkıveyoooooooo sen neler yaptın
ya ben nerdeyse bütün sakaryaya duyurmuştum canımdelikafaduldeneee ne oldu fosladım şimdi biri sorcak diye ödüm patlıyo senmisin işe başlamadan iş buldum diye yaygara koparan:mymeka:mafoldumben
canım 7 8 yıl bi beraberlik için oldukça uzun bir zaman artık aşk sevgi dışında alışkanlığa dönüşmüş oluyo olayın tadı kaçıyo anlıcan olay sende bitiyo hayatım seviyomusun yoksa bi alışkanlığımı yaşıyosun onun niyetini anlayabiliyomusun bunları ölçüp tartman ve ona göre kesin bi karar vermen gerek yaa devam yaa tamam hayırlısı be gülüm:teselli:ama zoraki giden bi ilişkiyide yürütmenin bi anlamı yok bence şu dünyaya bir kere geliyoruz üzülmenin kendimizi yıpratmanın bi anlamı yok birileri hayatımızda bizleri mutlu ettiği sürece var olmalılar baktınki üzüntüden başka bişey yok neden çekesinki dimi ama:1closedeyes:
Canım aralık ayında bizim ilişkimiz 9 yıl olacakk..yaa inan cok yoruldum olmuyo artık bu şekilde yürütmek ben cok yoruldumm.(( yaa şimdi bizim aramız iyi olsa benim ailem sorun cıkarmaya başladıı..bu kadar uzun süre cıkmamı ailem asla istemiyorduu..şimdide ailem ne olacak bu böyle diyor nereye kadarr sürecek bu şekilde diyorlar...yaa benim derdim bitti bide ailem başladı iki derede bir arada kalmaktan yoruldum:1no2::1no2: yaa elimde olsa herşeyi bir kenara bırakıp cekip gitmek istiyorumm..iş stresi ,ilişkimin stresi bide ailemin stresi üzerime binince artık hergün sevgilimle tartışır oldukk..yaa onuda suclamıyorum koşullar bu şekilde onunda elinde olsaa şimdi evlenecek benlee ama yokk iştee yokkk..:1no2: bu arada sevgilim bana evlenme teklifi etti ama evlenecegimiz ortam ve koşullar hazır degill...daha iş yok güc yokk .askerlik yokk .off yaa offff senağlamasenağlama kendisinede söyledim seni sevmesem bu durumua bir dk bile katlanamam dedimm.. ama seviyorum iştee...sevgi karın doyuruyormu işte orası tartışılırr senağlama
Bugün sevgilimle görüştük eve geldim ailem yine surat yapmaya başladıı ..bir şey demediler ama davranışlarından anlıyorumm buda canımı cok yakıyorrr..:çok üzgünüm:
Bugün sevgilimle görüştük eve geldim ailem yine surat yapmaya başladıı ..bir şey demediler ama davranışlarından anlıyorumm buda canımı cok yakıyorrr..:çok üzgünüm:
seni isteyen filan mı var onun içinmi surat yapıolar hani onların istediği biriyle filan hemen evlenmenimi istiyolar..
canım sen gerçekten zor olanı başarıyosun
Allah ım en kısa sürede önce sevgiline hemen sonrada sana iş versinki hayırlıyla halledin şu evlilik işini
bak hiç yüzünü bile görmediğin insanlar dua ediyo birbirimiz için edilen bu dualar kabul olacak bence ben buna inanıyorum opuyorumnanaktan
seni isteyen filan mı var onun içinmi surat yapıolar hani onların istediği biriyle filan hemen evlenmenimi istiyolar..